- 24 Temmuz 2021
- 9
- 16
- 113
umarim saplamassin adminimUnuttum renktaş, teşekküumarim saplamassin adminim huyunu ogrendik![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
umarim saplamassin adminimUnuttum renktaş, teşekküumarim saplamassin adminim huyunu ogrendik![]()
Başarısız olabilir,fakat sebep ?Çok net açıklaman nedir ?
Takım sahada belli olur üstadım. PSG lille şampiyonluk vermiş o kadroyla. Hele çocuklar bi top tepsin bakalım ne olacağınaÇok net söylüyorum. Bu kadronun başarısız olma ihtimali çok yüksek.
Terim var iken şampiyonluğu unutun
Yedik çocuğu resmen. Şimdiye A takımla idmana çıkmış olmalıydı.
Şampiyonluğu unuttuk 4 mesajlı genç çocuk dedi diye
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam gardaşım şampiyon olamazsak ben ve hoca yüzündendirSezon sonu mesajini hatirlatacam......Ben tkintili biriyimdir....
Ben artık açıklamakdan bıktım. Lemina ,serili kadrolarda aynen şimdi olduğu gibi abartılıyor ve ben başarılı olamayacağını anlatıyordum.Ozan Çağrı' Alıntı:
Muslera
boey kaan marcao pva
taylan
cica gedson
morutan momo kerem
3 Türk ile yapabileceğimiz en iyi takım bu. Belki Berkan da olur. Gedson ve morutan gelmez. Muadilleri gelir.
Bu kadro bu lig icin fazla. Inanilmaz tempolu takim olur. Yas ortalamasi 38 olan bjk ve fb bu takimin temposunu kaldiramaz.
Kendi alt yapımızdan çıkarmadıkki çoğu toplamaydı o adamların.