Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 dakkadır izliyorum, Morutan iyi değil ama sahada bir şey yapmak isteyen tek adam olabilir. Çalım deniyor riskli pas deniyor. Şöyle bayık bi maçta lazım gibi. Başarılı olamadı tabi daha.

Morutanin ayni MM gibi fundemental eksikleri var

herseyi tam olmus wonderkid alamiyoruz beyler

ilk yariyi izledim begenmedim.
isteksiz oynuyor gibi geldi bana.
2 3defa ayagini sokmasi gereken topa sokmadi. sakatlanktan tirsti yuksek ihtimal.

yalniz 7 driping istatistigi dogru galiba. en las haliyle bile rahatca adam geciyor.
Fiyati düssün diye yapiyor abisi

rumen ve romanı karıştırmıyorlar bence. bulgaristan ve romanyada azınsanmayacak bi çingene topluluğu var ondan diyorlardır. türkiyedede varlar ama "oransal" olarak bu iki bahsettiğim ülkede fazlalar.
%88'i rumen olan ülkenin 3,3'lük kısmına bakıp rumenler çingendir çıkarımı yapmadıkları açık. Bütün bunların hepsi bir araya gelince karmaşa çıkıyor. Sadece senin çıkarımına bakarak durum açıklanmıyor, Türkiye'de Türklere de şu şu kadar azınlık sizde bizlerdekinden fazla o yüzden size artık Türk değil onların adıyla tanımlama yapacağız demek gibi. Burada bahsettiğimiz iki noktada yadsınamaz.

Rezaletin adı Falcao Feghouli Babel Diagne gibi isimler var gönderemiyorsan kazan diyeceğim ama hocamız sadece kaybetmek adına çalıştığı için normal, aloooo giden yok mu giden geleni çoktan geçtim, niye geldiniz o zaman bedavadan yatarak para vermeye mi, çağırın menajerleri ateşleyin biraz yollayın artık şunları beceremiyorsanız çekin gidin kardeşim.

%88'i rumen olan ülkenin 3,3'lük kısmına bakıp rumenler çingendir çıkarımı yapmadıkları açık. Bütün bunların hepsi bir araya gelince karmaşa çıkıyor. Sadece senin çıkarımına bakarak durum açıklanmıyor, Türkiye'de Türklere de şu şu kadar azınlık sizde bizlerdekinden fazla o yüzden size artık Türk değil onların adıyla tanımlama yapacağız demek gibi. Burada bahsettiğimiz iki noktada yadsınamaz.
orası öyle ama romanya ve bulgaristana karşı dışardan öyle bi izlenim var neyazıkki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt