Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berkan Kutlu transferine sevindim, fotonun gerçek olduğunu düşünüyorum.
Tanganga adlı oyuncunun stoper olduğu söylenmiş ama stoperde bakılacak ilk özellik olan "boy"konusuna kimse dikkat etmemiş.Şahsen ben oyuncunun boyunun 1.84 olduğunu gördükten sonra diğer özelliklere bakma gereksinimini duymadım.Çünkü bir an gözüme kısa boylu Semih-Serdar stoper ikilisi ile her yan topun gol olduğu Rikerink dönemi geldi.
Eğer ziplaması zamanlaması iyiyse 1.84 kısa degil. Hava topu iyi değilse diğer oyuncunun iyi olması lazım. Yoksa gelen geçen kafa vurur

Ben Dier'ı stoper değil de hep ön libero olarak değerlendiriyordum admirim. Oyun kurma özelliği bence çok iyi orta saha opsiyonu çok o yüzden stoper oynuyordu ama iyi alıştı. Ama işte üstünde orta sahanın verdiği rahatlık var arkasına pek dikkat etmiyor. Bu yüzden yanında hep dikkatli ve baba stoper vardı. 5'lide zaten eksiklerini kapattılar.
Davinson çürüdü resmen. Ajax'tan çıkıp bu yaşta kariyeri gerileyen üç beş oyuncudan biridir. Mou ile birlikte adama bütün stad sövüyo hale geldik.
Romero'yu açıkçası çok az izledim admirim sen öyle diyosan öyledir.
Atalanta'nın 3lüsünün ortasındaki Romero'dan bahsedildiğini varsayıyorum :D

Juve almıştı bir ara sanki ama Merih'i tuttular onu saldılar, aşırı güçlü, mücadeleci ve ayağı da öyle çöp değil. Arjantin Milli takımında da oynamaya başladı. Atalanta maçlarında çok ön plana çıkıyordu hatta Ajaxla sanırım 2-2 biten maçlarında bayağı iyi oynamıştı.

En azından ben çok beğeniyorum diyeyim.

Bu Transfermarkt Berkan'ı göstermiş ve bonservisi de yazmış ya, resmi olarak açıklanmayan bazı transferleri de rakamına kadar yazıyor.

Bunların ayrı insider bi kaynakları var mı, yoksa basından mı görüp yazıyorlar acaba?

Eğer ziplaması zamanlaması iyiyse 1.84 kısa degil. Hava topu iyi değilse diğer oyuncunun iyi olması lazım. Yoksa gelen geçen kafa vurur
Diğerini Marcao düşündüm(1,85)...Üzerine ön liberoda Melo,Josef gibi stoper arasına iyi girip pozisyon almayı bilen uzun boyu ön libero da yok takımda.Bariz sorun olur.

Bu arada Tottenham'ın yeni sportif direktörü zamanında Juve'deki Asamoah'ı bize vermeyen Paratici.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt