- 10 Mart 2013
- 121.936
- 159.331
- 5.068
ewtaranızdaki limonite sona erdi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ewtaranızdaki limonite sona erdi mi
Eğer ziplaması zamanlaması iyiyse 1.84 kısa degil. Hava topu iyi değilse diğer oyuncunun iyi olması lazım. Yoksa gelen geçen kafa vururBerkan Kutlu transferine sevindim, fotonun gerçek olduğunu düşünüyorum.
Tanganga adlı oyuncunun stoper olduğu söylenmiş ama stoperde bakılacak ilk özellik olan "boy"konusuna kimse dikkat etmemiş.Şahsen ben oyuncunun boyunun 1.84 olduğunu gördükten sonra diğer özelliklere bakma gereksinimini duymadım.Çünkü bir an gözüme kısa boylu Semih-Serdar stoper ikilisi ile her yan topun gol olduğu Rikerink dönemi geldi.
Gedson GSde gibi bi gelişme
Bir de Dortmund'ta iyi oynamisti .Hakimi ve hernandezi gönderdiler. Sever misin sabaha mi saklarsın.
Kjaer keske gelse çok beğendiğim bir topcuBir oyuncu fenerde oynamışsa dunyanin en kotu oyuncusudur. Kafa bu. Josef, kayer vs.
Berkayi da mi aldik? H.oHemen kadro yapalım
Irfancan
Boey Tanganga Riberio PVA
Dieng
Cicaldau Berkay
Morutan Mo Kerem.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Atalanta'nın 3lüsünün ortasındaki Romero'dan bahsedildiğini varsayıyorumBen Dier'ı stoper değil de hep ön libero olarak değerlendiriyordum admirim. Oyun kurma özelliği bence çok iyi orta saha opsiyonu çok o yüzden stoper oynuyordu ama iyi alıştı. Ama işte üstünde orta sahanın verdiği rahatlık var arkasına pek dikkat etmiyor. Bu yüzden yanında hep dikkatli ve baba stoper vardı. 5'lide zaten eksiklerini kapattılar.
Davinson çürüdü resmen. Ajax'tan çıkıp bu yaşta kariyeri gerileyen üç beş oyuncudan biridir. Mou ile birlikte adama bütün stad sövüyo hale geldik.
Romero'yu açıkçası çok az izledim admirim sen öyle diyosan öyledir.
Kaynak alalimGedson GSde gibi bi gelişme![]()
Eski moddaşı ile küs kalmaları düşünülemezaranızdaki limonite sona erdi mi
Diğerini Marcao düşündüm(1,85)...Üzerine ön liberoda Melo,Josef gibi stoper arasına iyi girip pozisyon almayı bilen uzun boyu ön libero da yok takımda.Bariz sorun olur.Eğer ziplaması zamanlaması iyiyse 1.84 kısa degil. Hava topu iyi değilse diğer oyuncunun iyi olması lazım. Yoksa gelen geçen kafa vurur
Bunun gibisine sag bek denmez. Tek sorun bildigin lama gibi tukuruyor. Her bir tukuruk kayisi buyuklugunde. Perez Baskan onun icin satmis olabilircafu ve dani alvesten sonra bu gözlerin gördüğü en iyi sağ bek müthiş bir oyuncu
Aşı olursan Tangalı gonderceklermis sanaTanga mı?
@Mehmet FikretKaynak alalim