- 2 Temmuz 2011
- 140.020
- 60.149
- 5.628
Bence bu pazar bikac futbolcu ile anlaştığımız ortaya cikabilir.hatta tanganga pazar günü kesinlesebilir.oyle gordum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben bu sezon gördüm ilk
burda mıydı önceden de
Yerli oynatma zorunluluğu olmasa işin açıkçası Berkan 'ı da 3.5 mil.€ 'ya istemezdim ama yerli oynatma zorunluğu buna mecbur bırakıyor insanı. Öyle olunca Doğan Alamdar 'da olur 3 mil.€ açıkçasıFiyat odaklı düşün. Bedava aldığı adam için 3.5 milyona (?) müşteri bulmuş, futbolcu da deli gibi gitmek istiyor. Biz o kadar istekli olmasak, başka talibi de çıkmasa, mesela 1 milyona satar mıydı sence?..
Doğan da satılır elbette; mesela 3 m gibi bir fiyat söz konusu olsa, alınmasını ister miydin?..Belki forumda en çok maçını izlemiş biri olarak, ben istemezdim şahsen. Bütün maçlarını katı savunmayla oynamış, skora ihtiyacı olduğu maçlarda bile açılmamış bir takımdı, geçen yılki KS...Ha 1 m gibi bir rakama o risk alınsın isterdim, fazlası olmamalı...
Yabancı sınırı bizi çok zorlayacak.
Kaleci yabancı, stoperler yabancı, bekler yabancı orta sahada mecbur 2 yerli oynayacak. Kanat da Kerem ya da Barış olur. Kaan Ayhan ya da Ozan Kabak'ı keşke alabilsek.
SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tamamen objektif görüşüm berkan > pogba
yok E.a.
Muhabirlerin taraftar kimliğini bırakması lazım ama bu herifler fanatik. Ayar olman normal.Şu tinerci Sercan Dikme'ye ayar oluyorum
MRX-W09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Halil 'i EPL 'de kadroda düşüntüklerini sanmıyorum işin açıkçası, Lemina gibi bir son gün transferi olur mu EPL 'den diye bekliyorum açıkçasıBazı maçlarda deneyeceğiz artık. Bu lanet sınır varken. Halil gelirse işimiz dahada kolaylasir
bence zahavi yaşlı ve ağırlaşmış bir oyuncu olduğu için yakaladı. hollanda'daki maçta bir pozisyonda kanattaki elemanla kaldığında çok kolay ekarte edilmişti luyindama. sakatlık sonrası eski atletizmi kalmadı maalesef.Dün Luyi yakaladı Zahavi’yi. Ya da Zahavi yaşlı olduğu için bize öyle geldi, bir an Mbappe yi durduran Luyi’yi görür gibi oldum.