Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bu pazar bikac futbolcu ile anlaştığımız ortaya cikabilir.hatta tanganga pazar günü kesinlesebilir.oyle gordum😍

ben bu sezon gördüm ilk
burda mıydı önceden de
bjk-tv-spikerinden-mario-gomez-gafi-7555933_x_3393_o.jpg

Fiyat odaklı düşün. Bedava aldığı adam için 3.5 milyona (?) müşteri bulmuş, futbolcu da deli gibi gitmek istiyor. Biz o kadar istekli olmasak, başka talibi de çıkmasa, mesela 1 milyona satar mıydı sence?..

Doğan da satılır elbette; mesela 3 m gibi bir fiyat söz konusu olsa, alınmasını ister miydin?..Belki forumda en çok maçını izlemiş biri olarak, ben istemezdim şahsen. Bütün maçlarını katı savunmayla oynamış, skora ihtiyacı olduğu maçlarda bile açılmamış bir takımdı, geçen yılki KS...Ha 1 m gibi bir rakama o risk alınsın isterdim, fazlası olmamalı...
Yerli oynatma zorunluluğu olmasa işin açıkçası Berkan 'ı da 3.5 mil.€ 'ya istemezdim ama yerli oynatma zorunluğu buna mecbur bırakıyor insanı. Öyle olunca Doğan Alamdar 'da olur 3 mil.€ açıkçası

Yoksa 3-4 mil.€ bonservis ile Berkan 'dan Doğan 'dan daha iyisi bulunmaz mı ? kesinlikle bulunur

Dün Luyi yakaladı Zahavi’yi. Ya da Zahavi yaşlı olduğu için bize öyle geldi, bir an Mbappe yi durduran Luyi’yi görür gibi oldum.
bence zahavi yaşlı ve ağırlaşmış bir oyuncu olduğu için yakaladı. hollanda'daki maçta bir pozisyonda kanattaki elemanla kaldığında çok kolay ekarte edilmişti luyindama. sakatlık sonrası eski atletizmi kalmadı maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt