Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tangana tam ön liberoya uygun tip hatta kanat bile olur çıkışları müdahaleleri kanat bindirmeleri baya iyi. Çek liberoya çek kanada stoperde çürümesin stoperde bile fena

Dun psv macinda Fatih hoca’nin da bahsettigi gibi sadece kosan ikili mucadele kazanan rakibi isiran genc oyuncularla oynadik bunlari sahada görmek tabiki guzel Ama oyuna taktiksel ve kalite olarak birseyler katamadigimiz icin pozisyon da üretemedik

Cicaldau oyun akli olur mu mesela Bunu zaman gösterecek

Aşağı yukarı kadro şekillendi sayılır. Eksik yerleri kafamda bu şekil dolduruyorum;

Muslera(35)
Boey(20)-----Kaan(26)-----Marcao(25)-----PvA(31)

Berkan(23)
Gedson(22)--------Cicaldou(24)

Morutan(22)-----------------------Barış Alper(21)

Mohamed(23)
Sezon içinde Barış'ın Kerem'den formayı alacağına inanıyorum. Fiziksel olarak çok daha iyi, farklı işler yapacaktır. Allah sakatlık kaza bela vermesin.

Yabancı sınırı olmasa Kaan yerine Kjaer, Barış yerine de Onyekuru olsun isterdim.

Hala maruton yaziyorsunuz 10 m satildi denmedi mi
tenor.gif

Alpaslan Aytaç Barış Cicaldou Boey Patrick Berkan hepside iş görür ve takımdaki mevkidaşlarından üstünler. Alpaslan tek tecrübeli Türk stoperimiz zaten

Vay be Kjaer 32 yaşına gelmiş. Ulan zamanında Lille bize çok sağlam sokmuştu hala aklımdan çıkmıyor.

Chedjou denen stoperimsi varlığı 6.3 milyon €'ya bize soktuktan sonra hemen gidip Wolfsburg'dan 2.5 milyon €'ya Kjaer'i almışlardı.

O dönem deli gibi Kajer'i istiyordum ama Hoca'nın atlet stoper fantezisi yine yakmıştı bizi. Çöpe giden 6.3 milyon € + yıllık 2.2 milyon € maaşta cabası.

Eboue-----Chedjou-----Dany-----Riera savunma dörtlüsü ile harika oynadığımız Real Madrid maçı savunmadaki bireysel hatalar yüzünden 1-6 bitmişti.

Tandeme bak be vizyon akıyor :red:

Sonra fb 7 milyon € bonservis verip + bir de yaklaşık 4 milyon € gibi hayvani bir maaşla aldılar. Bayağı üzmüştü bu hamleleri beni.

Vay be Kjaer 32 yaşına gelmiş. Ulan zamanında Lille bize çok sağlam sokmuştu hala aklımdan çıkmıyor.

Chedjou denen stoperimsi varlığı 6.3 milyon €'ya bize soktuktan sonra hemen gidip Wolfsburg'dan 2.5 milyon €'ya Kjaer'i almışlardı.

O dönem deli gibi Kajer'i istiyordum ama Hoca'nın atlet stoper fantezisi yine yakmıştı bizi. Çöpe giden 6.3 milyon € + yıllık 2.2 milyon € maaşta cabası.

Eboue-----Chedjou-----Dany-----Riera savunma dörtlüsü ile harika oynadığımız Real Madrid maçı savunmadaki bireysel hatalar yüzünden 1-6 bitmişti.

Sonra fb 7 milyon € bonservis verip + bir de yaklaşık 4 milyon € gibi hayvani bir maaşla aldılar. Bayağı üzmüştü bu hamleleri beni.
chedjou hamlemiz mi daha yanlişti yoksa dany mali mı?

Geçmişe üzülme, gelecekten de ümidini kesme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt