- 2 Temmuz 2011
- 140.011
- 60.149
- 5.628
İyi geceler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
morutani istiyor musun renktasCicaldau beni çok heyecanlandıriyor evet bonservisi yüksek duruyor ama edeceğinden çok eminim
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vay anasını
Trabzonspor orta sahası
Berat Özdemir
Marek Hamsik
Dorukhan Toköz
Anastasios Bakasetas
Yunus Mallı
Abdülkadir Parmak
Trondsen
Flavio
Hakan Yeşil
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Abi sen böyle dediysen umutlanirım yapmaCicaldau beni çok heyecanlandıriyor evet bonservisi yüksek duruyor ama edeceğinden çok eminim
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hala maruton yaziyorsunuz 10 m satildi denmedi mi
Seversin sen

ahh sen yok musunSeversin sen![]()
ailesi kongolu ama kendisi doğma büyüme londra çocuğuTanga da kongoluymuş :red:
chedjou hamlemiz mi daha yanlişti yoksa dany mali mı?Vay be Kjaer 32 yaşına gelmiş. Ulan zamanında Lille bize çok sağlam sokmuştu hala aklımdan çıkmıyor.
Chedjou denen stoperimsi varlığı 6.3 milyon €'ya bize soktuktan sonra hemen gidip Wolfsburg'dan 2.5 milyon €'ya Kjaer'i almışlardı.
O dönem deli gibi Kajer'i istiyordum ama Hoca'nın atlet stoper fantezisi yine yakmıştı bizi. Çöpe giden 6.3 milyon € + yıllık 2.2 milyon € maaşta cabası.
Eboue-----Chedjou-----Dany-----Riera savunma dörtlüsü ile harika oynadığımız Real Madrid maçı savunmadaki bireysel hatalar yüzünden 1-6 bitmişti.
Tandeme bak be vizyon akıyor :red:
Sonra fb 7 milyon € bonservis verip + bir de yaklaşık 4 milyon € gibi hayvani bir maaşla aldılar. Bayağı üzmüştü bu hamleleri beni.
Geçmişe üzülme, gelecekten de ümidini kesme.Vay be Kjaer 32 yaşına gelmiş. Ulan zamanında Lille bize çok sağlam sokmuştu hala aklımdan çıkmıyor.
Chedjou denen stoperimsi varlığı 6.3 milyon €'ya bize soktuktan sonra hemen gidip Wolfsburg'dan 2.5 milyon €'ya Kjaer'i almışlardı.
O dönem deli gibi Kajer'i istiyordum ama Hoca'nın atlet stoper fantezisi yine yakmıştı bizi. Çöpe giden 6.3 milyon € + yıllık 2.2 milyon € maaşta cabası.
Eboue-----Chedjou-----Dany-----Riera savunma dörtlüsü ile harika oynadığımız Real Madrid maçı savunmadaki bireysel hatalar yüzünden 1-6 bitmişti.
Tandeme bak be vizyon akıyor :red:
Sonra fb 7 milyon € bonservis verip + bir de yaklaşık 4 milyon € gibi hayvani bir maaşla aldılar. Bayağı üzmüştü bu hamleleri beni.