Yiğit Özsoy
Sarı Üye
- 25 Ağustos 2018
- 741
- 377
- 608
diagne ya premier lige giderim yada kalırım diyor bence kalsın m.mohammedden çok daha iyiGenoa’nın teklifini reddetmiş Diagne. Kimse ona bizde aldığı maaşı vermez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
diagne ya premier lige giderim yada kalırım diyor bence kalsın m.mohammedden çok daha iyiGenoa’nın teklifini reddetmiş Diagne. Kimse ona bizde aldığı maaşı vermez.
Gerekirse maasin bi kismini biz verelimSanırım bize 5.5 teklif etmişler. Diagne ile anlaşırlarsa transfer olur sorun burada Diagne. Givanni Simeone'u satacaklarmış sanırım ama Diagne ile maaşta anlaşmaları zor gerçi Cagilari kulübü kadroda bazı oyuncularına 2-2.5 net maaş çıkıyor. Kevin Strottman, Naingolan gibi ama Diagne o oyunculardan biri olur mu?
Kalsın da iki maç sonra lanet ettirsin kendinden.diagne ya premier lige giderim yada kalırım diyor bence kalsın m.mohammedden çok daha iyi
Renkdaş 1 milyonu açıktan eline verirsen onu aşarsın.Öyle yapabilirsin de yine bir faydası olmuyor bize baktığın zaman maaş bütçesinden 1,5 açığa çıkmış oluyor.
Yazıklar olsun
Elimize yüzümüze bulaştırırız biz o işi. Gider Diagne bi yere açıklama verir elden de para alıyorum diye sonra uğraş dur.Renkdaş 1 milyonu açıktan eline verirsen onu aşarsın.
izledin mi?Bafode Diakite ?
Inanan varmi ?
Kerem Onyekuru'nun sol bacağı etmez. Hasan Şaş'ın topla kaleye girme fantezisi vardı ama hiç olmazsa sonuç odaklıydı. Keremin top sürerek auta çıkmak gibi akıl dışı bir fantazisi var.kerem var kerem var diye diye taraftar algı yarattı hocada transferden vazgeçti
Haklısın parayı sayarken tiktok çeker altına da elden aldım yazar o manyakElimize yüzümüze bulaştırırız biz o işi. Gider Diagne bi yere açıklama verir elden de para alıyorum diye sonra uğraş dur.

Irkçılık için bu video yapıldığını sanmıyorum youtube da yüksek izlenilmiş Ghezzal videolarından sonra baya popüler oldu
Arda ömer emre akbaba emre tasdemir hepsi cöpBizim salak taraftar onyekuru gibi winner kanat forvet adami beğenmeyince hoca da onyekurunun parasını arda ve akbabanin maaşına gömünce alamadık çocuğu. Arda 90+3 de saracoglunda 70 metre depar atıp gol atar artık veya kerem. Fatih hoca arda geldi geleli götü başı dağıttı yalniz bu gözümden kaçmıyor ardayla dedikodu falan mi yapıyor ya da ardayla olan samimiyeti diğer futbolcularin canını mi sıkıyor burda bi boklar var ama anlamadim.