Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitterda ellerinden gelse cl yi alacak kadro

İrfancan
Kaan.. Işık.. Alparslan.. Taşdemir
Berkan.. Taylan.. Kılınç
Barış.. Halil.. Kerem

Sanırım bize 5.5 teklif etmişler. Diagne ile anlaşırlarsa transfer olur sorun burada Diagne. Givanni Simeone'u satacaklarmış sanırım ama Diagne ile maaşta anlaşmaları zor gerçi Cagilari kulübü kadroda bazı oyuncularına 2-2.5 net maaş çıkıyor. Kevin Strottman, Naingolan gibi ama Diagne o oyunculardan biri olur mu?
Gerekirse maasin bi kismini biz verelim

Harroui alalim yolumuza bakalim. Son gunlerde olursa gedson da gelsin olmazsa en azindan yerine birini almis olduk deriz

HY birkaç gün dıransfer beklemiyorum dedi, dagilsak iyi olur

Bizim salak taraftar onyekuru gibi winner kanat forvet adami beğenmeyince hoca da onyekurunun parasını arda ve akbabanin maaşına gömünce alamadık çocuğu. Arda 90+3 de saracoglunda 70 metre depar atıp gol atar artık veya kerem. Fatih hoca arda geldi geleli götü başı dağıttı yalniz bu gözümden kaçmıyor ardayla dedikodu falan mi yapıyor ya da ardayla olan samimiyeti diğer futbolcularin canını mi sıkıyor burda bi boklar var ama anlamadim.

kerem var kerem var diye diye taraftar algı yarattı hocada transferden vazgeçti
Kerem Onyekuru'nun sol bacağı etmez. Hasan Şaş'ın topla kaleye girme fantezisi vardı ama hiç olmazsa sonuç odaklıydı. Keremin top sürerek auta çıkmak gibi akıl dışı bir fantazisi var.

Irkçılık için bu video yapıldığını sanmıyorum youtube da yüksek izlenilmiş Ghezzal videolarından sonra baya popüler oldu

Önüne gelen her Rumen’e çingene denmesi biraz sinir bozucu. Eşim Rumen, bana saçma geliyor bayağı. Eşime çingene desem bayağı alınır mesela.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bizim salak taraftar onyekuru gibi winner kanat forvet adami beğenmeyince hoca da onyekurunun parasını arda ve akbabanin maaşına gömünce alamadık çocuğu. Arda 90+3 de saracoglunda 70 metre depar atıp gol atar artık veya kerem. Fatih hoca arda geldi geleli götü başı dağıttı yalniz bu gözümden kaçmıyor ardayla dedikodu falan mi yapıyor ya da ardayla olan samimiyeti diğer futbolcularin canını mi sıkıyor burda bi boklar var ama anlamadim.
Arda ömer emre akbaba emre tasdemir hepsi cöp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt