Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim suan Maas bütcemiz Ne kadar

Gecen sezon Yanlis hatirlamiyorsam 40-45 milyon euroydu galiba

Yürekli’ye göre şu an 37 milyon €’daymışız. Diagne-Feghouli-Falcao-Babel’den çıkarsak ~20’ye düşüyor. Başkanın maaşın %48’i 4 oyuncuya gidiyor açıklamasını düşünürsek doğru gibi.

Vermediler seneye verecekler.
Seneye BJK'nin limiti muhtemelen Şampiyonlar Ligi geliri nedeniyle en yüksek limit olacak.O yüzden Rosier ve Gezzal'ı muhtemelen seneye zorunlu opsiyonlu alacaklarını düşünüyorum.Şimdi isteseler de limit yok, oyuncu da satmadilar.Üzerine Abdullah Avcı,Lens, Douglas, Body gibi kullanmadıkları bir çok elamana da para ödüyorlar.

Hoca geldiğinde;

Muslera
Mariano Denayer Maicon Nagatomo
Fernando Badou
Feghouli Belhanda Rodriguez
Gomis

Serdar'ın bölgesinde Serdar Lato Eren Yasin Selçuk Balta Donk Gümüş diğer süre alanlar, nereden nereye getirdi hoca bizi, paso geriliyoruz. Butakım bırak PSV'den 5 yemeyi turu bile geçerdi, fizik kalitemizde üst seviyedeydi.​
Bu kadro icin 45m para harcandi. Hoca geldiginde denayer nagatomo yoktu. badou 1 hafta sonra maddi problemler yuzunden satildi. saydigin kadro 28+ yasinda bir kadro.
Fatih hoca geldigi anda sattigin kadar al kurali geldi. kadro yaslandi + bonservisli topcu alma hakkimiz yoktu. Kadro tabikide geriye gider.

Tatanga epey iyi gibi duruyorda biz zaten savunmada çok fazla kafa topu vurduruyoruz neden ısrarla kısa stoper kovaliyoruz

Bu kadro icin 45m para harcandi. Hoca geldiginde denayer nagatomo yoktu. badou 1 hafta sonra maddi problemler yuzunden satildi. saydigin kadro 28+ yasinda bir kadro.
Fatih hoca geldigi anda sattigin kadar al kurali geldi. kadro yaslandi + bonservisli topcu alma hakkimiz yoktu. Kadro tabikide geriye gider.
Denayer kiralık vardı diye biliyorum, Nagatomo hoca geldiği gibi geldi, Badou gitti ama Gomis sonrası başımıza gelmeyen kalmadı, onun gibisi de ondan sonrasında gelmedi, yarın emekli olsa eminim Mitroğlu Falcao Diagne vs hiçbirini istemedim diyecek.

Ağzına sağlık, dayı cep telefonunu çıkar diyen adam geldi aklıma ve yediği kapağı.

Artı şimdi yabancı sınırıda geldi.

Tamam bizde hocayı suçluyorsun bazen ama abartmayalım.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Altay, Mısır'ın El Gouna takımında forma giyen 26 yaşındaki Fildişi Sahilli önlibero Serge Arnaud Aka ile anlaştı. (DHA)

bu tarz saçma sapan bi transfer yapak ya tutuyolar ligde

Detay bilmiyorum ama Fener tüm borcunu yapılandırırsa onun bileşik faiziyle ederi 5 katı olur yani 4 milyar borcu varsa 20 milyar ödemek zorunda kalırlar bu da yılda 3 milyar eder :asd:

Tüm borçlar değildir ya da faiz oranı düşüktür işte.
Yok o kadar olmuyor da kulüplerin bu yapilandirma borçlarıni odeyemeyeceği açık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt