Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki kızacaksınız ama ben Luyındama ile birlikte Marcao'nun da gitmesini istiyorum.
Luyındama 4-5 M
Marcao 15-16M

Defanstaki adamın ben artık daha uzun boylu daha sağlam sert isimler olmasından yanayım mesela sol stoper için Arthur Theate gibi olmalı sert uzun boylu kafa toplarında özellikle duran toplarda çok etkili olmalı.
Aslında Luyındama tam istediğimiz adam dı ki çok da iyi oynuyordu sakatlığa kadar sakatlanmasa belki o sene 15-20 civarına IPL yapacaktı aynı bu şekilde gitmeliyiz.
Marcao'yu ne kadar beğensem de daha farklı oyuncu modeline geçmek lazım bak mesela M.United Varane - Magueire ikiside hayvan gibi uzun sağlam sert ve kafa toplarında çok iyi oldular inşallah bizim de öyle olur.
Marcao duran topta rakip takımın orta sahasıyla aynı boyda ve kafa toplarında çok zayıf kalıyor.
yoo herkes ayni fikir'de ikiside gidebilir , ben Marcaoyu 10 milyona bile birakirim sahsen Luyindamayi'da 4 milyon'a.
ama bence gitmesi gerek once Luyindama sonra Marcao

1627641104527.webp

riera için çok üzülmüştüm şu olayda ama şöyle bi karede falcao feghouli falan görmek.. allahım lütfen nasip et

Denayer kiralık vardı diye biliyorum, Nagatomo hoca geldiği gibi geldi, Badou gitti ama Gomis sonrası başımıza gelmeyen kalmadı, onun gibisi de ondan sonrasında gelmedi, yarın emekli olsa eminim Mitroğlu Falcao Diagne vs hiçbirini istemedim diyecek.
Mitroglu falcao diagneyi istemedi zaten. once yarim sezon erenle oynadik sonra gittiler ara transferde topcu alamadilar son dakika butun parayi bunlara verdiler. Falcaoyuda terim istemedi. o donem fatih terimin tercihi vedat muric idi. Zaten istedigi profile diagne uymuyor. fatih terim hep fizigi guclu, pres yapan, pas oyununa katkisi olan forvetler istemistir.

Denayer o donem yoktu. Nagatomoyu fatih terim getirdi geldigi gibi, haklisin.
Gomisin o donem satilmasi dogruydu 33 yasindaki adama iyi bonservis teklifi gelmisti. Yonetimin beceriksizligi baska topcu alinmamasi.

o kdr eğlenmişsin ki 3lü oynamadıklarını farketmemişsin üstat !!!

2:10 da filan başlıyor. şekli üzerinde anlatmış. maçları bilen bir gözle izlesen aslında sürekli di lorenzo-bonucci-chiellini 3lüsüne kaydırdıklarını görürdün üstat !!!

Berkan emre akbaba'dan daha çok hak ediyor cimbom'un çocuğu ünvanını. Harbi taraftar. Bir şanssızlık olmazsa da herkese sevdirecek kendini.

berkan taylan ortasahası > atiba josef diyebilir miyiz arkadaslar

1- PvA Resmi transfer açıklaması (Bugün)
2- Berkan KAP (Yarın)
3- Morutan Görüşmelere başlandı açıklaması (Yarın/Cuma)

Duyum değil, şahsi kanaatim...
Çarşamba günkü paylaşımım....

1 ✅
2 ✅
3 ⏳

3. cü de olursa "Duyumcu" luğa terfi etmeyi düşünüyorum :hat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt