Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En çok merak ettiğim soru şu cicaldaunun transferi 6.5 a oldu kulübüyle mutlaka pazarlık yapılmıştır nasıl oldu da bunlar hiç basına yansimadi morutani istemeye davulla zurnayla gittik duymayan kalmadı

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Morutan da gelmeyecek bence gündem yaratıp alttan sürpriz bir isim bitiriliyor diye düşünüyorum.

Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rumenler özel haber girmis

Olimpiu Morutan çantalarını toplayabilir.

Rumen şampiyon yardımcısının sahibi, Galatasaraylı Türklerle anlaşmaya vardığını ve transferin en kısa sürede yapılacağını açıkça belirtti.

Pva bize nagatomo katkısı versin yeterli birde 2 maçta bir baldirini tutmasın bir zahmet

Becali'nin sağlığı sıhhati iyi mi acaba bugün hiç açıklama yapmamış. Bir şeyi yoktur inşallah, bu saatlerde gelmesi lazımdı bir röportajı.

morutan'a balon diyenler futbolcudan anlamıyordur net:) adamın ayağına top her geldiğinde ben futbolcuyum diye bağırıyor. adım kadar eminim bu adam rumen değil de brezilyalı olsaydı alalım diye ortalığı inletecekti bu kişiler..

Rumenler özel haber girmis

Olimpiu Morutan çantalarını toplayabilir.

Rumen şampiyon yardımcısının sahibi, Galatasaraylı Türklerle anlaşmaya vardığını ve transferin en kısa sürede yapılacağını açıkça belirtti.

d50731bab70adcc6bba2e0a4e28f9726.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt