- 28 Haziran 2010
- 28.979
- 27.663
- 3.298
O zaman biter. 8-8.5 civarina. Peki eder mi ? Bilemedim ama denemekten zarar gelmez. Maasi max 1 falan olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Morutan da gelmeyecek bence gündem yaratıp alttan sürpriz bir isim bitiriliyor diye düşünüyorum.En çok merak ettiğim soru şu cicaldaunun transferi 6.5 a oldu kulübüyle mutlaka pazarlık yapılmıştır nasıl oldu da bunlar hiç basına yansimadi morutani istemeye davulla zurnayla gittik duymayan kalmadı
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olmazsa sahte duyumculuktan mıh?Çarşamba günkü paylaşımım....
1
2
3
3. cü de olursa "Duyumcu" luğa terfi etmeyi düşünüyorum![]()
Rumenler özel haber girmis
En gec seneye olacak zaten. Fegh falcao Babel yoklarBu seneden yapabilsek elimiz çok rahatlar.
Adam Ounasi alsak şahane olur tam bir kadife ayak morutandan çok isterimMorutan da gelmeyecek bence gündem yaratıp alttan sürpriz bir isim bitiriliyor diye düşünüyorum.
Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Becala ekmek almaya gitmiş. Özür dilerim, yapmak zorundaydımBecali'nin sağlığı sıhhati iyi mi acaba bugün hiç açıklama yapmamış. Bir şeyi yoktur inşallah, bu saatlerde gelmesi lazımdı bir röportajı.
Rumenler özel haber girmis
Olimpiu Morutan çantalarını toplayabilir.
Rumen şampiyon yardımcısının sahibi, Galatasaraylı Türklerle anlaşmaya vardığını ve transferin en kısa sürede yapılacağını açıkça belirtti.
![]()
Olimpiu Moruţan îşi poate face bagajele. Gigi Becali e sigur că se va îmbogăţi. "Pleacă la Galatasaray!" - Antena Sport
Olimpiu Moruţan este ca şi plecat de la FCSB. Patronul vicecampionei României a lăsat de înţeles că a ajuns la un acord cu turcii de la Galatasaray şi că transferul se va realiza în cel mai scurt timp.as.ro
O halde geri sayımı başlatınız Sıddıq beyBugün kap olsa çok gerekli çok