Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ertan'a göre Larsen ve Moreno ile anlaşılmış,psv'den 5 yiyince transferi iptal edip daha düşük maliyetli Patrick ve Sacha'yı bitirmişiz,Sinan Yılmaz da onayladı.

Ertan'a göre Larsen ve Moreno ile anlaşılmış,psv'den 5 yiyince transferi iptal edip daha düşük maliyetli Patrick ve Sacha'yı bitirmişiz,Sinan Yılmaz da onayladı.
PSV yi eleyince gruplara kalacak olsa tamam ama daha geçilmesi gereken aynı zorlukta 2 tur varken mantıklı gelmedi bana.

Benim tahminim Sacha Boey transferinde oyuncu Celtic'e gitmek istemeyince bizimkiler hızlıca girip bitirdiler fırsat transferi oldu. Moreno konusunda da 4-5 m euro bonservisi oraya vermek yerine başka mevkiye stopere harcamak daha mantıklı olur diye düşünmüşlerdir bonservissiz Van Aanholt alıp stopere iyi birini almak gerektiğini fark ettiler :D

rezan beyin videosunun yanında yine bomba msjlar mevcut

1627648542006.webp

Bence transfer sezonun sonuna kadar Luyindama, Feghouli, Yedlin ve Diagneyi satip gelir saglamaliyiz.

Marcao ve Luyindama ikilisi saatli bomba. Luyindamayi satilip yerine baba stoper almaliyiz.

Tatanga bitmeye yakın demek ki başkanın birkaç kap bildirimi dediği odur diye tahmin ediyorum haberler ışığında
Morutan daha uzun sürebilir

Morutan bu sezon acaba 10 gol 10 asist yapar mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt