Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.820
- 39.672
- 3.993
Açıkçası sağ açık için ben rony lopes gibi hem genç hemde kendini kanıtlamış oyuncu isterim sürpriz oyuncu almak yerine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
edit.Ertan'a göre Larsen ve Moreno ile anlaşılmış,psv'den 5 yiyince transferi iptal edip daha düşük maliyetli Patrick ve Sacha'yı bitirmişiz,Sinan Yılmaz da onayladı.
yüksek dememiş ki düşük demiş zatenbu bana pek inandirici gelmedi , PvA ve Saschanin toplam maaliyetinin larsen ve Morenodan yuksek olduguna inanmam.
Bence elenecegiz. En iyisi lige ve Giresun macina odaklanalim. Tudor zamani gibi 3 galibiyet ile filan baslarsak herkese guven gelir.niye rtaş.
oynamalı
yeter bu kadar hainlik
cok yanlis okumusum ben ya , @Kaan Yaman pardon.yüksek dememiş ki düşük demiş zaten
PSV yi eleyince gruplara kalacak olsa tamam ama daha geçilmesi gereken aynı zorlukta 2 tur varken mantıklı gelmedi bana.Ertan'a göre Larsen ve Moreno ile anlaşılmış,psv'den 5 yiyince transferi iptal edip daha düşük maliyetli Patrick ve Sacha'yı bitirmişiz,Sinan Yılmaz da onayladı.
Benim tahminim Sacha Boey transferinde oyuncu Celtic'e gitmek istemeyince bizimkiler hızlıca girip bitirdiler fırsat transferi oldu. Moreno konusunda da 4-5 m euro bonservisi oraya vermek yerine başka mevkiye stopere harcamak daha mantıklı olur diye düşünmüşlerdir bonservissiz Van Aanholt alıp stopere iyi birini almak gerektiğini fark ettilerErtan'a göre Larsen ve Moreno ile anlaşılmış,psv'den 5 yiyince transferi iptal edip daha düşük maliyetli Patrick ve Sacha'yı bitirmişiz,Sinan Yılmaz da onayladı.
Böyle mantık mi olur lan sallamisErtan'a göre Larsen ve Moreno ile anlaşılmış,psv'den 5 yiyince transferi iptal edip daha düşük maliyetli Patrick ve Sacha'yı bitirmişiz,Sinan Yılmaz da onayladı.