Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cagne'yi 5 Milyon'a kesinlikle satmak lazım İtalya ligine gitmek ister herhalde.

Fmye yönelik transferler yapılması gerekir diye düşünüyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1627649376139.png

bu olur mu

Bu adamin bizi kaziklamama ihtimali yok.
Gerek Becali'nin her gün açıklama yapması gerek menajerlerin apır sapır hareketleri beni de kuşkulandırıyor. Sanki bul karayı al parayı tezgahına ufaktan ufaktan yanaşmışız da olayları çözmeye çalışıyoruz gibi geliyor. Ama izleyen arkadaşların olumlu referansları rahatlatıyor.

Morutan'i 5e vermezler mi ya

Ben Dennis Man'ı izlerken hiç dikkatimi çekmemişti valla, ne yalan söyleyeyim. Ona odaklanmaktan ve çamur gibi görüntünün de etkisi vardır tabii. Neyse işte, fikirlerine değer verdiğim adamlar hep oyuncu hakkında olumlu konuşuyor.
İstatistiklere ve videolara bakınca da tam ihtiyacımız olan tarzda bir oyuncuymuş gibi gözüküyor.
Muhtemelen sağ kanat için alacağız ama herif bukalemun gibi her türlü formasyonda oynamış. Direkt 8, çift 10'dan biri olarak, tek 10, sağ kanat...
10 numarada da kullanabileceğimiz için orta saha rotasyonu için de önemli bir transfer olur.
Ama bu kadar yükselmemin başka sebebi, kafası kırık olması. Açıklamaları, mimikleri filan... Çok seviyorum böyle herifleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt