Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan iyi adamdır 10 milyonluk futbolcu mu şu an o tartışılır güncel performansı 6-7 Max eder ama potansiyel için alıyorsak o zaman 30-35 edecek potansiyeli var bu da bizde tutarsa bizden sonra gittiği yerde de tutarsa 60 a kadar çıkabilir

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Piyasa çok uçuk yav. Takımlar da artık oyuncuların güncel performanslarından çok potansiyellerine para yatırıyor zaten. Leipzig vs gibi takımlar 18 yaşındaki herife korkmadan 10 milyon gömebiliyor. Ha bizim bu lüxümüz yok ama risk yoksa kazanç da yok.
Zaten ortada bir risk olduğuna da inanmıyorum. Yaşı genç herifler sende tutmasa bile çok az zararla satabiliyorsun tekrar.
Bruma bizde hiçbir zaman beklenen etkiyi yapamadı mesela ama Leipzig gibi bi takım 1 sene sonra sözleşmesi bitecek adama 15M gömdü.
Jose denen çöpü sattık.
Cavanda'dan bile kar ettik yav.

Valla 6 7 versinler, kabul ederlerse ederler, etmezlerse cekilsinler. 10 milyon cok ciddi para. Ustelik taraftar acelecidir, 10 milyon verdigin adama hemen baski yaparlar. Örnek amrabat. Hemen gelsin asist yapsin mac alsin isterler. Oyuncuya da baskı. Kaldi ki bizim acil ihtiyacımız da degil. Suan biraz piyasayi izlemek lazim, iyi kötü biraz kadro toplandi.

Morutan bu arada milli takımda da pek değerlendirilmemiş son donemde.Garip.🤔Soyle iyi oynadığı 90 dakika maçı bulabilecek var mı?Benim izlediğim iki maçta da saman alevi gibi bir hareket yapıyor 20 dakika kayboluyor.

morutan falcao'dan sonra tarihimizin en büyük kazığı olur.

yıllarca dalga geçerler.

üçüncü maçında yuhalanır.
Falcao kadar olma ihtimali yok Falcao 3 yıllık maliyet 25 milyon euro. Moturan 5 yıllık maliyet 10-11 milyon euro. Morutan'ın 10 milyon euro vereceğmizi düşünmüyorum Cica'ya yakın bir bedele biter. Cica sezonun en iyisi seçilen bir oyuncu onu göstererek benzer bedellere alınır diye düşünüyorum kısaca 7 milyondan fazla verileceğini sanmıyorum.

Morutan yetenekli gözüküyor videolardan da bana sanki balon çıkacak gibi duruyor ya. İnş bizimkiler iyi izlemişlerdir

Yav art niyet gozetmeksizin merakimdan soruyorum. Bazen konuda dostlarimin 'bu 10 milyon etmez en fazla 7 eder, 15 etmez en fazla 10 eder' gibi yazilarini okuyorum. Merakimdan.. Nasil bu fiyatlari biçiyorsunuz dostlar?

10 milyonluk oyuncu mesela 8 milyonluk oyuncudan fazla ne yapar? 2 milyonluk fark nerede mesela?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt