Gökhan Bilgin
Parçalı Üye
- 25 Aralık 2009
- 2.509
- 1.073
- 1.723
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Totem ?morutan falcao'dan sonra tarihimizin en büyük kazığı olur.
yıllarca dalga geçerler.
üçüncü maçında yuhalanır.
Piyasa çok uçuk yav. Takımlar da artık oyuncuların güncel performanslarından çok potansiyellerine para yatırıyor zaten. Leipzig vs gibi takımlar 18 yaşındaki herife korkmadan 10 milyon gömebiliyor. Ha bizim bu lüxümüz yok ama risk yoksa kazanç da yok.Morutan iyi adamdır 10 milyonluk futbolcu mu şu an o tartışılır güncel performansı 6-7 Max eder ama potansiyel için alıyorsak o zaman 30-35 edecek potansiyeli var bu da bizde tutarsa bizden sonra gittiği yerde de tutarsa 60 a kadar çıkabilir
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adam haklı.
bu oyuncuyu beğenmiyorum.Totem ?
İyi yönden mi kötü yönden mi MC. DoctorMorutan transferinde moraranlar olabilir.
Fatih Terim 20 milyon Tl alıyor güvenilir yerler bunu söyledi 3 milyon euro Nevzat haberi tabi sen istediğine inanmakta serbestsin.
Falcao kadar olma ihtimali yok Falcao 3 yıllık maliyet 25 milyon euro. Moturan 5 yıllık maliyet 10-11 milyon euro. Morutan'ın 10 milyon euro vereceğmizi düşünmüyorum Cica'ya yakın bir bedele biter. Cica sezonun en iyisi seçilen bir oyuncu onu göstererek benzer bedellere alınır diye düşünüyorum kısaca 7 milyondan fazla verileceğini sanmıyorum.morutan falcao'dan sonra tarihimizin en büyük kazığı olur.
yıllarca dalga geçerler.
üçüncü maçında yuhalanır.
olympiakos kazıklanmış diye yorumladımOnyekuru 5M olympiakosa
Morutan 7.5-8e bize
hmm