Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bakın biz bu oyuncuları alıp geliştirmek için alıyoruz. Hani genç oyuncu almanın mantığı bu ya. Alıp geliştirip aldığının üstünde bir fiyata satarsın. Bunu niye anlatıyorum? Çünkü bazı arkadaşlar oyuncu gelip hata yapsın da biz de niye Ghezzal yerine bu çöpü aldınız diye sövelim diye pusuya yatmış bekliyor. Bu oyuncular genç tabi hata yapacaklar. Umarım kıraathane muhabbetlerine çok fazla kulak asmaz yönetim ve teknik ekip.
Kime ne anlatıyorsun renktaş. Burda bir maçta Musleray'ı kadro dışı birakan, Sneijder koşmuyor diyen, Gomisin götü çok büyük diyen gördüm.

Bunlar laf olsun diye konuşuyor.

Sonra vey efendim Porto ve Ajax nasıl oyuncu satıyor.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Soru; ortada disiplinsizlik yokken oyuncuyu kadro dışı bırakabiliyormuyuz?

Benim 6 ayda izlediğim dünya ligleri maçlarını tüm hayatı boyunca izlememiş olan arkadaşlar beni sorguluyor işte buna harbiden ayar oluyorum üstelik morutan bilinen bir oyuncu hindistan Ligi'nde Mumbai FC de falan oynamıyor

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kardeş bence topa girme, ilk hatalı paslarda sana laf vururlar. Bence çoğunun derdi Fatih Terim. Sırf o olduğu için transfer hep kötülenecek. Ben herkesten çok eleştiyorum gerçek hayatta hocayı ama bu takıntı, nefret boyutuna dönecek kadar hastalıklı değil. Bence de adam artık gitsin ama tarihin en iyi hocasına nefret yüzünden transfer için bile laf ediliyorsa hastalıktır bu . Ha yok hoca ile alakası yok diyecekler ama nedense muhalefet olanların tek ortak yönü Terim. Neyse kendini yorma özetle

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim 6 ayda izlediğim dünya ligleri maçlarını tüm hayatı boyunca izlememiş olan arkadaşlar beni sorguluyor işte buna harbiden ayar oluyorum üstelik morutan bilinen bir oyuncu hindistan Ligi'nde Mumbai FC de falan oynamıyor

Morutan konusunda söylediklerine katılıyor olsam da şu tavrının manasız olduğunu söylemeliyim. Maç izlemek değil mevzu izlediğini nasıl yorumladığın önemli. Bu dünyada kimler, ne işler başaran insanlar sorgulanıyor , sen mi sorgulanmayacaksın GCS üyesi Burkay ?

Bir cok ornekleri var, biraz arastirma yap istersen.
Yahu komik olmayın. Güney Amerika'ya kamp kurmuş Avrupa takımları. Tak diye 20-30 milyon sayabilecek takımlara karşı oradan oyuncu alabileceğimizi mi zannediyorsunuz. Senin görebildiğini onlar 10 km öteden koklayarak buluyor.

Geçen sene Güney Amerika'dan alınan bazı oyuncular:
Inter U20 takımında oynayan oyuncusunu 6 milyona satmış. Ne anlatıyorsunuz babacım siz.

Kardeş bence topa girme, ilk hatalı paslarda sana laf vururlar. Bence çoğunun derdi Fatih Terim. Sırf o olduğu için transfer hep kötülenecek. Ben herkesten çok eleştiyorum gerçek hayatta hocayı ama bu takıntı, nefret boyutuna dönecek kadar hastalıklı değil. Bence de adam artık gitsin ama tarihin en iyi hocasına nefret yüzünden transfer için bile laf ediliyorsa hastalıktır bu . Ha yok hoca ile alakası yok diyecekler ama nedense muhalefet olanların tek ortak yönü Terim. Neyse kendini yorma özetle

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben Morutan gelecek bizi uçuracak falan demiyorum ki hatta tutmama ihtimali de var diyorum bu adamın saf yeteneği yüksek ama bunları henüz işlemiş değil biz gelir gelmez bu adamdan yüksek performans bekliyorsak zaten hata yapıyoruz potansiyeline yatırım yapıyorsak ona okey ama yetenekli adama da yetenekli dedim diye laf vuracaklarsa vursunlar renktaş gormezden gelirim

Morutan konusunda söylediklerine katılıyor olsam da şu tavrının manasız olduğunu söylemeliyim. Maç izlemek değil mevzu izlediğini nasıl yorumladığın önemli. Bu dünyada kimler, ne işler başaran insanlar sorgulanıyor , sen mi sorgulanmayacaksın GCS üyesi Burkay ?
Ben ona cevap verdim renktaş izlemeden yorum yaptığımı düşünerek sordu arkadaş orda çok bildiğimden falan etmedim o sözü sadece manasız bir şekilde ironi yaparak sormasına kızdım yoksa ben kimim ki eleştiri kabul etmicem sorguya kapalı olucam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt