Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oyuncuları bilmediğim için verilen paralara bir şey diyemem korksam da

ama bu oyuncuların büyük potansiyelleri olsa da bu teknik ekibin elinde çöp olacakları ve taraftarın hedefi olacakları muhakkak

bu kadar yatırımı yapıp teknik direktör konusunda cesur olmaktan imtina etmemeliyiz

diagne'nin transferini bekliyoruz

__da6cba12aa693b9463e82d5589e50813_width-300.jpeg

Morutan 8 milyona bitecek gibi bir his var icimde. Morutan icin bazi konularda tereddutum var ama yetenekli oyuncu. Gunumuz sartlarinda 8 milyon bize cok gelsede aslinda normal fiyat. Maaşı 1.5 milyon seviyesinde tutarsan 30'lu yaslardaki adamlara odedigimiz paralarla ayni fiyata geliyor.

Suanki transfer stratejimiz dogru strateji. Önemli olan hocanin kafasindaki futbola bu oyuncular uygun mu. Hoca cok formsuz umarim goze hos gelen bir Galatasaray izleriz.

burda yaşı küçük arkadaşlar galatasarayın büyüklüğünün farkında değil bizler hagileri jardelleri izledik o adamlarda real madridden barcelonadan geldi siz morutanla barış alperle oyalanın GALATASARAY bu değil

oyuncuları bilmediğim için verilen paralara bir şey diyemem korksam da

ama bu oyuncuların büyük potansiyelleri olsa da bu teknik ekibin elinde çöp olacakları ve taraftarın hedefi olacakları muhakkak

bu kadar yatırımı yapıp teknik direktör konusunda cesur olmaktan imtina etmemeliyiz

Benim de en buyuk çekincem bu. Transfer politikamızı sonuna kadar destekliyorum ancak bu çocukların gelişimini sağlamamız lazım. Bunu Fatih hoca yapabilir mi? Hiç sanmıyorum.

burda yaşı küçük arkadaşlar galatasarayın büyüklüğünün farkında değil bizler hagileri jardelleri izledik o adamlarda real madridden barcelonadan geldi siz morutanla barış alperle oyalanın GALATASARAY bu değil
Tamam alalım Avrupa gol kralını Lewayi yani tamam Hagi ayarında birini alalım anca De Bruyne olur onun denginde alalım hemen gelsin bence senin gibi düşünenler artık rüyadan uyanmali ne öyle bir paramız var ne de artık GALATASARAY o standartin takımı böyle kör gözle baka baka kıçı kırık Psv den 5 yiyecek hale geldik dev aynasında görmeyin artık kendinizi çünkü başka türlü tekrar o en üstleri hayal edemeyiz

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Al sana

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt