Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahada görmeden kimsenin yorumunu takmamak lazim ama adam rumen, ins hakli cikmaz.
İnşallah futbol bilgisi Gedson-Cicaldau ya dorukhan ı tercih eden kadardır.
videodan anladığım kadarıyla hasan hüseyin > cicaldau a.babacan>morutan
Rumen biri anlatınca garipsedim biraz Yusuf. Morutan'ı sevmedim ama Cicaldau'yu baya beğendim ben o dandik takımın 2 maçını izledim sırf onun için.
Herif sonuna kadar hakli. Paralari ne olduklari belli olmayan rumen topculara gömmemiz son derece rahatsiz edici. Insallah iyi cikarlar ve yanilirim
Biraz kumar oynuyoruz haklılık payın var rumen kumarına girmeseydik keşke ama iyi topçunun pasaportu önemli değildir.

Sanırım bu 3. rumen dostumuz çik ve morun söylenilen rakamları etmeyeceğini -daha mor gelmedi gerçi ama- umarım rumenlerin görmediği cevheri görebilen futbol akıllarına sahibizdir ve onlar haklı çıkarlar.

Herif sonuna kadar hakli. Paralari ne olduklari belli olmayan rumen topculara gömmemiz son derece rahatsiz edici. Insallah iyi cikarlar ve yanilirim
ne olduğu nasıl belli degil bu oyuncuları izleyenler sen ben degil renktaş biraz düşüün

Rumen biri anlatınca garipsedim biraz Yusuf. Morutan'ı sevmedim ama Cicaldau'yu baya beğendim ben o dandik takımın 2 maçını izledim sırf onun için.

Haha you know the job of a lot of "journalists" from here is to shoot every young person out of sheer repression or jealousy. Out of a desire to also shock or go against a global thought, even if it is well founded. For my part, no interest in overcharging or undercutting a player;)

burdaki gazetecilerin işi gücü boklamak ciddiye almayın demiş.

bu yeni scout yatırımları tutmazssa scout ekibininde görevine son verilmesi gerekir.
bence de,
yeni ekip önerim ektedir
1627666798272.webp

Haha you know the job of a lot of "journalists" from here is to shoot every young person out of sheer repression or jealousy. Out of a desire to also shock or go against a global thought, even if it is well founded. For my part, no interest in overcharging or undercutting a player;)

burdaki gazetecilerin işi gücü boklamak ciddiye almayın demiş.

Onu da almayalım o zaman :asd:

rakiplerin gerçekten ayağı titriyordu dev rakipler bile çaresizce yenileceklerini anlıyorlardı.o kadar iyi kadro yokken bile barca bizim sahadan o gün günümüzde değildik 2-0 yenilmiştik ve adamların manşetlerinde bu bi rüya mı ?ali samiyen cehenneminden çıktık felan yazıyordu. o gruptan lucescu yüzünden çıkamadık .biz rakibi pert ediyorduk skoru kazanıyorduk adam ikinci yarı takımı geri yaslıyordu .6 maçın 5 i berabere bitmişti.o yüzden hiç bi zaman lucescuyu istemedim.

yani o takım bile öyle ahım şahım değildi.
O takımın en önemli özelliği pres di kalite de eklenince çok güzel sonuçlar ortaya çıktı ileride pres futbolda her daim var olacak düşüncedir hantal takımdan kurtulmamız lazım

Romanyali bi adamla konuştum Cicaldau ve Morutan transferlerini. Cicaldau'nun başarılı olacağı konusunda hiç şüphesinin olmadığını söyledi. TR daha zorlu olabilir fakat Maxim'in başarılı olduğu ligimizde Cicaldau'nun daha da başarılı olacağını söyledi. Ligin açık ara en iyi oyuncusu oymuş orada.

Morutan konusunda da oyuncunun çok yetenekli olduğunu fakat Cicaldau'da emin olduğu kadar Morutan'in başarıli olacağı konusunda emin değilmiş.

Morutan'in milli takım olayını da sordum, Dennis Man'dan daha iyi olabilir mi, milli takımda onun yerine oynayabilir mi diye, Dennis Man ve Mihaila çok daha öndelermiş Morutan'a kıyasla. O forma rekabetini kazanabileceğini düşünmüyor Morutan'in. 10 numara mevkinde de Hagi, Stanciu, Budescu, Maxim varken oynaması çok zormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt