- 1 Ağustos 2009
- 47.905
- 50.506
- 4.878
Memnun oldum abi. Yusuf kara yazmış dil atan inek resmi diye. O resimden hatırladım şimdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Memnun oldum abi. Yusuf kara yazmış dil atan inek resmi diye. O resimden hatırladım şimdi
Arkadaşlar biz şimdi Sacha Boey'i bonservisi ile mi aldık, 4 yıllığına kiraladık mı? KAP'ta "Rennes kulübüyle 4 yıllığına anlaşmaya varılmıştır." gibi garip bir ifade var.
Kap açıklamalarında anlatım bozuluğu yapıyoruz malesef, ısrarla aynı şekilde yazmaya devam ediyorlar. Aynı cümle içinde oyuncuyla kaç yıllık anlasma yapıldığını ve klübü ile trasferi konusunda anlaşıldığını yazmaya çalışıyorlar ortaya çorba çıkıyor. Bunu yazarken bende anlatım bozukluğu yaptım kesinArkadaşlar biz şimdi Sacha Boey'i bonservisi ile mi aldık, 4 yıllığına kiraladık mı? KAP'ta "Rennes kulübüyle 4 yıllığına anlaşmaya varılmıştır." gibi garip bir ifade var.
satın alma diyor kapArkadaşlar biz şimdi Sacha Boey'i bonservisi ile mi aldık, 4 yıllığına kiraladık mı? KAP'ta "Rennes kulübüyle 4 yıllığına anlaşmaya varılmıştır." gibi garip bir ifade var.
Bencede ekstra bi performansi yoktu, duyanda tonlarca assist gol atti sanacak.Ne gedsonmus arkadaş be kötü takımda eli ayağı tutan tek oyuncuydu çok mükemmel bi artısi yok. Bu gedsoncular da ilk 5 6 maç sonra gedsona söven adamlardır araştırılsa bulunur. Şimdi onun yerine x oyuncu gelse yine aynısıni yaparlar baktı azıcık ıyi oynuyor oldum bittim harika derler .
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çocuk doğduğu gün başlamış bu topu oynamaya, hagiden falan öğrenmiş oyunu 22 yaşında 15 tane asist yapmış bilekler yılan gibi ekibimize güç katacaktır
Melo nun kalitesi tartışılmaz 2000 ler takım komple farklıydı inşallah daha iyisini yaşarız2000’deki Emre Okan Suat orta sahası gibi bir üçlü mü , 2012’deki Melo Selçuk orta sahası gibi bir ikili mi daha verimli olur?
Ooooo Kamil abim,hoşgeldin.
KAP bildirimi işlem türü satın alma yazıyor zaten ama açıklama kısmında saçmalıyoruz. Aynısını Berkan transferinde de yaptık.Arkadaşlar biz şimdi Sacha Boey'i bonservisi ile mi aldık, 4 yıllığına kiraladık mı? KAP'ta "Rennes kulübüyle 4 yıllığına anlaşmaya varılmıştır." gibi garip bir ifade var.
Bütün transferlere ve takıma bu bakış açısıyla yaklaşırsan galatasaray'ın sahadaki 11 mevkisi ve kulübede 10 koltuğu sorunludur.Galatasaray'in kağıt üzerinde 3 sağ beki vardır:
Bir sağ bekinin futbol hayatı maalesef bitmiştir.
Bir sağ beki yok hükmündedir.
Bir sağ beki ise soru işaretidir.
Binaenaleyh Galatasaray'in sağ bek sorunu devam etmektedir.
rakiplerin gerçekten ayağı titriyordu dev rakipler bile çaresizce yenileceklerini anlıyorlardı.o kadar iyi kadro yokken bile barca bizim sahadan o gün günümüzde değildik 2-0 yenilmiştik ve adamların manşetlerinde bu bi rüya mı ?ali samiyen cehenneminden çıktık felan yazıyordu. o gruptan lucescu yüzünden çıkamadık .biz rakibi pert ediyorduk skoru kazanıyorduk adam ikinci yarı takımı geri yaslıyordu .6 maçın 5 i berabere bitmişti.o yüzden hiç bi zaman lucescuyu istemedim.Melo nun kalitesi tartışılmaz 2000 ler takım komple farklıydı inşallah daha iyisini yaşarız
Memnun oldum abi. Yusuf kara yazmış dil atan inek resmi diye. O resimden hatırladım şimdi![]()