Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar biz şimdi Sacha Boey'i bonservisi ile mi aldık, 4 yıllığına kiraladık mı? KAP'ta "Rennes kulübüyle 4 yıllığına anlaşmaya varılmıştır." gibi garip bir ifade var.

yapma rtaş bu nasıl soru akşam akşam yaw.

Arkadaşlar biz şimdi Sacha Boey'i bonservisi ile mi aldık, 4 yıllığına kiraladık mı? KAP'ta "Rennes kulübüyle 4 yıllığına anlaşmaya varılmıştır." gibi garip bir ifade var.
Kap açıklamalarında anlatım bozuluğu yapıyoruz malesef, ısrarla aynı şekilde yazmaya devam ediyorlar. Aynı cümle içinde oyuncuyla kaç yıllık anlasma yapıldığını ve klübü ile trasferi konusunda anlaşıldığını yazmaya çalışıyorlar ortaya çorba çıkıyor. Bunu yazarken bende anlatım bozukluğu yaptım kesin 😁

Twitter hesabi admini demet akalın sanıyorum

Ne gedsonmus arkadaş be kötü takımda eli ayağı tutan tek oyuncuydu çok mükemmel bi artısi yok. Bu gedsoncular da ilk 5 6 maç sonra gedsona söven adamlardır araştırılsa bulunur. Şimdi onun yerine x oyuncu gelse yine aynısıni yaparlar baktı azıcık ıyi oynuyor oldum bittim harika derler .

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bencede ekstra bi performansi yoktu, duyanda tonlarca assist gol atti sanacak.
Zaten cica berkan 8 noya alindi.
Bence saglam bi 6 no daha cok Gerek orta sahayi toplayan sert biri.

Galatasaray'in kağıt üzerinde 3 sağ beki vardır:

Bir sağ bekinin futbol hayatı maalesef bitmiştir.

Bir sağ beki yok hükmündedir.

Bir sağ beki ise soru işaretidir.

Binaenaleyh Galatasaray'in sağ bek sorunu devam etmektedir.

KAP bildirimi işlem türü satın alma yazıyor zaten ama açıklama kısmında saçmalıyoruz. Aynısını Berkan transferinde de yaptık.

Galatasaray'in kağıt üzerinde 3 sağ beki vardır:

Bir sağ bekinin futbol hayatı maalesef bitmiştir.

Bir sağ beki yok hükmündedir.

Bir sağ beki ise soru işaretidir.

Binaenaleyh Galatasaray'in sağ bek sorunu devam etmektedir.
Bütün transferlere ve takıma bu bakış açısıyla yaklaşırsan galatasaray'ın sahadaki 11 mevkisi ve kulübede 10 koltuğu sorunludur.

Melo nun kalitesi tartışılmaz 2000 ler takım komple farklıydı inşallah daha iyisini yaşarız
rakiplerin gerçekten ayağı titriyordu dev rakipler bile çaresizce yenileceklerini anlıyorlardı.o kadar iyi kadro yokken bile barca bizim sahadan o gün günümüzde değildik 2-0 yenilmiştik ve adamların manşetlerinde bu bi rüya mı ?ali samiyen cehenneminden çıktık felan yazıyordu. o gruptan lucescu yüzünden çıkamadık .biz rakibi pert ediyorduk skoru kazanıyorduk adam ikinci yarı takımı geri yaslıyordu .6 maçın 5 i berabere bitmişti.o yüzden hiç bi zaman lucescuyu istemedim.

yani o takım bile öyle ahım şahım değildi.

İşaretli oyuncular gelirse çok efektif bir takım olacağız bu arada Halil bence muhammetten daha dominant santfor kanat forvetleride oyuna sokuyor Keremin son zamanlardaki çıkışındaki en önemli sebep Halildi sırtı dönük topu alıp dönüşleride fena eminim hocada çok istiyor halili yabancı kuralıda cabası

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210730-201450_Football Board.webp
    Screenshot_20210730-201450_Football Board.webp
    118,4 KB · Görüntüleme: 66
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt