Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
morutan'i isteyen taraftar, gedson'u almayalım morutana yatıralım parayı demiyor ki ama

ikisini de istiyor taraftar, hangisi olursa desteklemek düşer bize
Bir tane scout görememiş mi bu adamı tam yaşında isteyeni yok doğru düzgün ve istenen fiyat 10€, biz kimle adımız çıksa adama yılın oyuncusu muamelesi yapılması da cabası şu adam fenerin transfer listesinde ve 10€ ne derdiniz acaba ?

gedson ile ilgili olumlu olumsuz haber çıktı mı bugün

Bir tane scout görememiş mi bu adamı tam yaşında isteyeni yok doğru düzgün ve istenen fiyat 10€, biz kimle adımız çıksa adama yılın oyuncusu muamelesi yapılması da cabası şu adam fenerin transfer listesinde ve 10€ ne derdiniz acaba ?
tebrik ederdik napacaz başka szalai aldılar, dalga mı geçtik yoo.

ben anlamıyorum arkadaş scout transferi yapalım Bayern olalım dordmund olalım barcelona olalım diyen taraftar, genç oyuncuyla isim anilinca, ''bu çocuk iyiyse niye Avrupali kulüpler peşinde değil yiaaa'' diyor.. abi ilgincsiniz vallahi
size Falcaolar mustehak renkdas hiç kusura bakma daha fazlasını hak etmiyorsunuz bu zihniyetle

o avrupada ki kulüpler için 10 ve 20m arasında bi fark yok işte. Orda oynuyor adam, Avrupali istiyor ki 1 transfer daha yapsın bi de orada izleyelim. Adamın zaten maddi kaygısı yok, 20'ye de alır senden 30'a da.

Malesef bu tarz yatırımlarda riske gireceğiz yapacak birsey yok,
Ben girmeyelim demiyorum ki daha gerçekçi isimlerle girelim diyorum, Gedson gibi Pavon gibi isimlerle

ben anlamıyorum arkadaş scout transferi yapalım Bayern olalım dordmund olalım barcelona olalım diyen taraftar, genç oyuncuyla isim anilinca, ''bu çocuk iyiyse niye Avrupali kulüpler peşinde değil yiaaa'' diyor.. abi ilgincsiniz vallahi
size Falcaolar mustehak renkdas hiç kusura bakma daha fazlasını hak etmiyorsunuz bu zihniyetle
Fazlasıyla boş konuşmuş hakikaten.İşin ilginci bu tipler adam başarılı olursa hiç bir şey olmamış gibi bravo da diyebiliyor, enteresan gerçekten..

Son düzenleme:
kerem morutan değil ama yunus morutan daha yakınlar. ver becaliye yunusu seneye sana 10a satsın. morutan olsa da olur olmasa da olur. ciddi paralar.. 15-16 ya alabiliyorsan gedson dieng al daha iyi.. açık oyuncusu her türlü bulunur. orta sahayı kuralım..

Arkadaşın dediğine göre Emre Mor'u alalım da zararına bir satış yapalım.

Aldığımız, ilgilendiğimiz oyuncuları scout ekibi izliyor, hoca gözlemliyor ve duruma göre onay veriyor, başkan ve ekibi de parasına göre bir şeyler yapmaya çalışıyor, taraftar da muhasebesini tutuyor.

Ben girmeyelim demiyorum ki daha gerçekçi isimlerle girelim diyorum, Gedson gibi Pavon gibi isimlerle
e tamamda reis gedson'a, pavon'a da hayır demiyor ki taraftar
sadece morutan'ı da beğeniyor kitle, bunun neresi kötü
pavonda gelse buralar yanar, morutan'da gelse

Şu argümanının o kadar boş olduğu Marcao örneğinden belli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt