- 2 Temmuz 2011
- 140.010
- 60.148
- 5.628
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolpalayıp durma.Bu dediğin olsun sana forma hatırlat ama
Kulüpler 1 sene ertele diyormuş. Hangi mal kulüpler bunlar , ne ertelemesi la toptan kaldırRodop'un TFF duyumlarına güvenirim.
Yabancı sınırında bir şeyler olacak diyor. Umarım esnetilir şu anki hali çok tehlikeli.
12 olmalı en az.
szalai 2€ doğru risk Morutan10€, ben ne zaman falcao tarzı transfer isterim yazdım yada onun ayarında oyuncu söyledim ? Önce iyi bak isimlere GS çöpe atılacak parası yok ben o paraları Gedson gibi Pavon gibi daha üst seviyelerde boy göstermiş isimlere yatırırım diyorum sen Morutan yerine falcao algısı yapıyorsun, neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım.tebrik ederdik napacaz başka szalai aldılar, dalga mı geçtik yoo.
ben anlamıyorum arkadaş scout transferi yapalım Bayern olalım dordmund olalım barcelona olalım diyen taraftar, genç oyuncuyla isim anilinca, ''bu çocuk iyiyse niye Avrupali kulüpler peşinde değil yiaaa'' diyor.. abi ilgincsiniz vallahi
size Falcaolar mustehak renkdas hiç kusura bakma daha fazlasını hak etmiyorsunuz bu zihniyetle
Dünden beri de twitterda bi tutuk boey madem iyiydi 1 m euroya nasıl aldık diye kafa ütülüyor. En iyisi kimseyi almamak sanırımEn tav oldugum yorum cinsi Bir scout gormemismi isteyeni yok shorlot ta kimse gormemiz marcoyu porto benfica gormemis
Herkes ihtiyacina gore adam bakiyor buyuk takimlar guney amerika afrikayi tariyor kuzey ve balkanlar genlde orta kluplere giriyor adamlar icin 7 8 milyon euro cerez parasi daha pismis hazir oyuncuya yoneliyor napcak morutani bizde morutandan robben ribbery cikacak demiyoruz bizim gibi kluplerde uzun yillar basarili olacak adam cikacak diyoruz
1 milyona adam alinir ucuz 8 milyona alinir pahali kimse nasil gormemis ozaman tuzuge madde koyalim 3-5 milyon arasi oyuncu almak zorunludur diye marcaoya 4 milyon verildiginde ulkede kiyamet kopmustu aslinda medyaya kizmamak lazim kendi taraftarimiz oyuncu kalitesinden cok muhasebe yaparken basin niye yapmasin bize mustehak
Çöpe atılacak parası yok diyorsun Gedson ve Pavon'un "veya onlar gibilerinin" bonservislerinden haberin var mı senin?szalai 2€ doğru risk Morutan10€, ben ne zaman falcao tarzı transfer isterim yazdım yada onun ayarında oyuncu söyledim ? Önce iyi bak isimlere GS çöpe atılacak parası yok ben o paraları Gedson gibi Pavon gibi daha üst seviyelerde boy göstermiş isimlere yatırırım diyorum sen Morutan yerine falcao algısı yapıyorsun, neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım.
Aynı seviyeler mi ? Rumen liginde başarı göstermekle Arjantin ligi, biri sürekli yıldızlar çıakran ve rekabetin yüksek olduğu bir lig diğeri bizim ligin bile alt seviyesi.e tamamda reis gedson'a, pavon'a da hayır demiyor ki taraftar
sadece morutan'ı da beğeniyor kitle, bunun neresi kötü
pavonda gelse buralar yanar, morutan'da gelse
falcao'da üst seviyelerde boy gösterdi dediğin kritere uyuyor gayet, bize gelmeden önce fransa'da da yardırıyordu monaco'nun kötü şartlarında.. 2m euro da para değil 10m euro da para değil, biz fakiriz malesef ama şuan içinde bulunduğumuz konumda adam akıllı düşük maaşlı potansiyelli gençlere o parayı basmak zorundayız yapacak birşey yok.szalai 2€ doğru risk Morutan10€, ben ne zaman falcao tarzı transfer isterim yazdım yada onun ayarında oyuncu söyledim ? Önce iyi bak isimlere GS çöpe atılacak parası yok ben o paraları Gedson gibi Pavon gibi daha üst seviyelerde boy göstermiş isimlere yatırırım diyorum sen Morutan yerine falcao algısı yapıyorsun, neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım.
Pavon gelirse seviye atlatır fark yaratır, Morutan yazı tura.Pavonun neresi gerçekçi aga morutanın bağcıklarını bağlar anca o tecavüzcü
Belki o Avrupa ekiplerinin yaptığı "scout transferi" örneğini bu kez onlardan önce biz yapacağız?Bir tane scout görememiş mi bu adamı tam yaşında isteyeni yok doğru düzgün ve istenen fiyat 10€, biz kimle adımız çıksa adama yılın oyuncusu muamelesi yapılması da cabası şu adam fenerin transfer listesinde ve 10€ ne derdiniz acaba ?