- 25 Ocak 2010
- 53.469
- 39.161
- 3.923
HY başladı birazdan kolpalar gelirAy cok sıkıcı ya nöbet,duyum yok midur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HY başladı birazdan kolpalar gelirAy cok sıkıcı ya nöbet,duyum yok midur
O kadar para yatırıp bu kadar bireysel hata yapan değerini her türlü aşağı çeken bir oyuncu, size göre adam king bana göre alakası yok, o dönemde satılma durumu vardı zarar bile etmeyecektik büyük ihtimal verecektik herkes kalsın dedi sonuç adamı kimseye bile veremiyoruz, hoca Donk'u oynatıp Luyindama'yı yedekte iyice bitiriyor.Luyindama gayet iyiydi sakatlıktan önce,bir cacık olmaz yazdıysan boş yazmışsın.
Karı da istiyorlar mıymış renktaş.
Peki alternatifi ile anlaşıldı mı, yani gelişme olmazsa Cicaldau gibi tak diye açıklanır mı sence.
Çapraz bağ sakatlığından önce adamı kötüleyip, o sakatlıktan sonra fiziksel olarak toparlamayıp özgüven olarak da çökünce haklı çıktığını sananlara cevap vermeye gerek yok.
17 olması lazım.Bir kaç sene önce Sivas’ta yapılan ve 2 takımın katıldığı Cumhuriyet Kupası’nda 2.cilik kupasını kaldırmıştı.Sivas 1.cilik kupasını almıştı.Kadir Çetinçalı: "Sabri Sarıoğlu Galatasaray formasıyla 15 kupa kazandı, Fenerbahçe'de tarihinde 15 kupayı geçtim, 10 kupa kaldıran oldu mu Süleyman?
Süleyman Rodop: "Oldu, çok net hatırlıyorum. 16 kupa kaldırdı hatta."
Kadir Çetinçalı: "Kim?"
Süleyman Rodop: "Emre Belözoglu, Galatasaray formasıyla 11 kez Fenerbahçe ile 5 kez."
![]()
Alakaları yok reis, Berkan daha dinamik, tempolu bir box to box. Akbaba gibi gole yakın temposuz bir oyuncu değil.Berkan bu övüldüğü kadar var mı? Ben anlayamıyorum, sanki Emre A.'nın bir tık üstü gibi geliyor.
Üst seviyeden kastım verdiğim örnekteki Gedson Pavon gibi daha rekabetçi yerlerde oynamış olmaları, lafı nereden anlayım cımbızla ne çekmeye çalışıyorsunuz anlamadım, örnek: Almanya liginde bir şeyler sunmuş oyuncumu yada yunan liginde bir şeyler sunmuş oyuncumu hangisi daha üst seviyede oynamış ?
Sakatlıktan önce öyle bir durum yoktu,şanssızlık maalesef,pek toparlayamadı,fırsatçılık yapıyorsun şu an.Ayrıca emre mor ile morutanın ne alakası var ?O kadar para yatırıp bu kadar bireysel hata yapan değerini her türlü aşağı çeken bir oyuncu, size göre adam king bana göre alakası yok, o dönemde satılma durumu vardı zarar bile etmeyecektik büyük ihtimal verecektik herkes kalsın dedi sonuç adamı kimseye bile veremiyoruz, hoca Donk'u oynatıp Luyindama'yı yedekte iyice bitiriyor.
Bende sana yazdım var mi sıkıntı?Geldi ahlak timsalleri. Bununla , şununla ,terimle, fatihle istediğimi derim hakaret etmediğim sürece .sana ne oluyor kefal.
Berkan maçlarda çok tempolu yerli olarak buna çok ihtiyacımız var ayağı felan da düzgün orta sahadaki rotasyon da böyle oyunculara ihtiyacımız var Emre akbaba amatör yetenekBerkan bu övüldüğü kadar var mı? Ben anlayamıyorum, sanki Emre A.'nın bir tık üstü gibi geliyor.
Bizim maçlardan hatırlıyorum sadeceBerkan bu övüldüğü kadar var mı? Ben anlayamıyorum, sanki Emre A.'nın bir tık üstü gibi geliyor.
4-1-4-1'e devam mı sence.Alakaları yok reis, Berkan daha dinamik, tempolu bir box to box. Akbaba gibi gole yakın temposuz bir oyuncu değil.
Pavon, Morutan'dan çok daha riskli şu an, Amerika'da bile tutunamadı, opsiyonu kullanılmadı, geçen sene de kötüydü Arjantin liginde.
Risksiz transfer yoktur Rony Lopes'i alsan maaşla Morutan'ı geçer zaten.