Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindama gayet iyiydi sakatlıktan önce,bir cacık olmaz yazdıysan boş yazmışsın.
O kadar para yatırıp bu kadar bireysel hata yapan değerini her türlü aşağı çeken bir oyuncu, size göre adam king bana göre alakası yok, o dönemde satılma durumu vardı zarar bile etmeyecektik büyük ihtimal verecektik herkes kalsın dedi sonuç adamı kimseye bile veremiyoruz, hoca Donk'u oynatıp Luyindama'yı yedekte iyice bitiriyor.

Karı da istiyorlar mıymış renktaş.
Peki alternatifi ile anlaşıldı mı, yani gelişme olmazsa Cicaldau gibi tak diye açıklanır mı sence.

Cocuk Gedson gibi , gelmek istiyor.
Paraya bakar hersey ben yinede Gedson‘a daha üstüne gidilmesini isterim.
Gedson‘da daha büyük piyasa var.

Anlasirlar , gerekirse Hagi yine yapar birseyler.
Sonucta güzel bonserviz alacaklar.

Ben yinede Gedsonu isterim!

Çapraz bağ sakatlığından önce adamı kötüleyip, o sakatlıktan sonra fiziksel olarak toparlamayıp özgüven olarak da çökünce haklı çıktığını sananlara cevap vermeye gerek yok.

Kendi hayal dünyasında takılsın, Emre Morla Morutan'ı neye göre benzetmiş o da muamma. Mor, ailesiz büyüyen parayı bulunca ağırlığını kaldıramayan bir çocuk, dışardan bakıp her şeyi çözdüğünü sanıyor insanlar.

Berkan bu övüldüğü kadar var mı? Ben anlayamıyorum, sanki Emre A.'nın bir tık üstü gibi geliyor.

Kadir Çetinçalı: "Sabri Sarıoğlu Galatasaray formasıyla 15 kupa kazandı, Fenerbahçe'de tarihinde 15 kupayı geçtim, 10 kupa kaldıran oldu mu Süleyman?

Süleyman Rodop: "Oldu, çok net hatırlıyorum. 16 kupa kaldırdı hatta."

Kadir Çetinçalı: "Kim?"

Süleyman Rodop: "Emre Belözoglu, Galatasaray formasıyla 11 kez Fenerbahçe ile 5 kez."

:asd:
17 olması lazım.Bir kaç sene önce Sivas’ta yapılan ve 2 takımın katıldığı Cumhuriyet Kupası’nda 2.cilik kupasını kaldırmıştı.Sivas 1.cilik kupasını almıştı.

Bize Melo gibi bir adam şart. Ortasahamız çok helva gibi. Bu şartlar altın da ilk alınacak adam Melo tarzı bir adam, ısıran, basan, saldıran, sert bir adam.

Berkan bu övüldüğü kadar var mı? Ben anlayamıyorum, sanki Emre A.'nın bir tık üstü gibi geliyor.
Alakaları yok reis, Berkan daha dinamik, tempolu bir box to box. Akbaba gibi gole yakın temposuz bir oyuncu değil.

Üst seviyeden kastım verdiğim örnekteki Gedson Pavon gibi daha rekabetçi yerlerde oynamış olmaları, lafı nereden anlayım cımbızla ne çekmeye çalışıyorsunuz anlamadım, örnek: Almanya liginde bir şeyler sunmuş oyuncumu yada yunan liginde bir şeyler sunmuş oyuncumu hangisi daha üst seviyede oynamış ?

alllah allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, bahsettiğin emre mor'a dordmund 13m yatırım yaptı, emre mor çok zorlu bi ligde mi oynadı
aynı takımdan çıkan Kameldeen'e Rennes 15m euro ödedi geçtiğimiz günlerde, Danimarka ligi yav bahsettiğimiz lig. Çok mu zor bu lig herifler her sene dünyanın parasını döküyor bu liglere..

İnsan satın alıyoruz insan, makine değil, araba değil. Ne zaman ne olacağı belli olmaz zaten, Luyindama'dan cacık olmaz demişsin zamanında sakatlanmasa iyiydi gayet herif gerçekten iyiydi. İnsan hali, adamın gözüne havai fişek kaçtı kör oldu kariyeri bitti.. Kimden n'olacağını zaten bilemeyiz kimse bilemez. Bu transferler bir yatırımdır, yatırımda risk gerektiren bir şeydir.

Futbol piyasasında bonservisin gram önemi yok sen bugün 1m'e mükemmel bir oyuncu al 10m maaş öde, kimse almaz onu senden maaştan ötürü. niye takıldınız bu kadar ya

O kadar para yatırıp bu kadar bireysel hata yapan değerini her türlü aşağı çeken bir oyuncu, size göre adam king bana göre alakası yok, o dönemde satılma durumu vardı zarar bile etmeyecektik büyük ihtimal verecektik herkes kalsın dedi sonuç adamı kimseye bile veremiyoruz, hoca Donk'u oynatıp Luyindama'yı yedekte iyice bitiriyor.
Sakatlıktan önce öyle bir durum yoktu,şanssızlık maalesef,pek toparlayamadı,fırsatçılık yapıyorsun şu an.Ayrıca emre mor ile morutanın ne alakası var ?

Berkan maçlarda çok tempolu yerli olarak buna çok ihtiyacımız var ayağı felan da düzgün orta sahadaki rotasyon da böyle oyunculara ihtiyacımız var Emre akbaba amatör yetenek

Yunus Akgünu erkan sueri kucumsemeyelim suan ümitler de milli takım forması giyen oyuncularımız zaten amaç gelecek yabancılar la bir jenerasyon oluşturmak genç oyuncular her daim üstüne durulması gerekiyor

Çarşamba günü Berkan Kutlu transferi için Galatasaray Başkanı Burak Elmas ve Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu bir araya gelecek.

-fbli bi muhabir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt