Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yine bu romantik twittercılar ne saçmalamış? Bir şut attı diye Wesley mi oldu şimdi?

Bir de şöyle video yapıp arkaya şarkı eklemiyorlar mı… Tam sinir bozmalık.

Arada sana da sert yapmış gibi oldum kuzen kusura bakma. Derdim Marcao45le

onyekuru, saracchi ve hatta seri için başka düşünüyorum ama gedson iyi haliyle dünyanın hemen her takımında oynar. zor transfer.

Yeri değil ama buraya yazmak istedim..Malum kurbanlık peşinden gidip vefat eden bir kardeşimiz vardı Ankara'da ..Yeni ogrenebildim babası üniversite yıllarında çok sevdiğim hasta Galatasaraylı bir abimizmis . Hatta rahmetli onuralp daha çocukken birlikte maç izlemiştik sonrasında hatırladım (nondanin fbyi yıktığı maçtı )..
Cidden hayat sürprizlerle dolu kurban bayramında evlatlarının cenazesini defnettiler ne acı ki onuralp uğur ağabeyin tek evladiymis.. Şöyle olayları gördükçe ne kadar boş şeylere uzuldugumuzu can sıktıgimizi görüyoruz Mekanı cennet olsun Allah ailesine sabır versin..

Yeri değil ama buraya yazmak istedim..Malum kurbanlık peşinden gidip vefat eden bir kardeşimiz vardı Ankara'da ..Yeni ogrenebildim babası üniversite yıllarında çok sevdiğim hasta Galatasaraylı bir abimizmis . Hatta rahmetli onuralp daha çocukken birlikte maç izlemiştik sonrasında hatırladım (nondanin fbyi yıktığı maçtı )..
Cidden hayat sürprizlerle dolu kurban bayramında evlatlarının cenazesini defnettiler ne acı ki onuralp uğur ağabeyin tek evladiymis.. Şöyle olayları gördükçe ne kadar boş şeylere uzuldugumuzu can sıktıgimizi görüyoruz Mekanı cennet olsun Allah ailesine sabır versin..
Haberlerde gördüm çok üzücü Allah rahmet eylesin tıp öğrencisiymis yalnız şüpheli ölüm sanırım ölüm sebebi arastiriliyor denmiş bu tarz olaylar çokça olmaya başladı maalesef ülkede

Bir Anadolu kulübü kimsenin tanımadığı bir oyuncuyu ucuza alıp parlatır. O sırada Galatasaray taraftarı : Böyle oyuncuları biz neden bulamıyoruz scout ekibi ne işe yarıyor ? Benzer bir transferi Galatasaray yapınca taraftar : Bu paraya başka bir takım almadıysa kesin kötü transferdir.

Allah rahmet eylesin.. boşuna 3 günlük dünya dememiş büyükler… geçmiş, geçip gitti dün oldu; gelecek ise yarındır, ulaşırmıyız yarına, meçhul; an ise bugündür dolayısıyla anı ona göre yaşamalı insan.. tabi bu mesaj hesap günününe inananlar içindir. İnanmayanlar üstüne alınıp cevap yazmasın.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Haberlerde gördüm çok üzücü Allah rahmet eylesin tıp öğrencisiymis yalnız şüpheli ölüm sanırım ölüm sebebi arastiriliyor denmiş bu tarz olaylar çokça olmaya başladı maalesef ülkede

Herkes birşeyler diyor en son babası çok soğukkanlı falan diyenleri görünce tepem attı..babası karıncayı incitmeyecek müthiş pozitif bir insan kesinlikle dar görüşlü falan da değil yok kurbanlık kaçmış oğlunu kurban etmiş falan ne ara bu kadar ilgi manyağı pislik oldu insanlar..

Bir Anadolu kulübü kimsenin tanımadığı bir oyuncuyu ucuza alıp parlatır. O sırada Galatasaray taraftarı : Böyle oyuncuları biz neden bulamıyoruz scout ekibi ne işe yarıyor ? Benzer bir transferi Galatasaray yapınca taraftar : Bu paraya başka bir takım almadıysa kesin kötü transferdir.
Bulup pilot takımlara vermek gibi bir düşünce var sanırım.Pilot takım arayışının sebebi bu olsa gerek.

50-60 sayfa okudum bugün yarın transfer geleceğini düşünenleri görüyorum.

Net Psv maçından önce transfer gelmez önce 3-4 yiyelim sonra yangını söndürmek için berkan vs gelir boşuna 19:05 nöbeti tutmayalım.

Kadro disi + Canada --> Onyekuru kafasinda futbolu bitirmis olabilir. Gecen storysinde degisik seyler paylasiyordu, tesadüfren denk geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt