Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu 9.04 meselesinin son dönemdeki 4. transfer olarak Berkan'ı ima ettiğini düşünüyorum ama bakalım belkide hiçbir anlamı yoktur.

Son düzenleme:
Bu 9.04 meselesinin 4. transfer olarak Berkan'ı ima ettiğini düşünüyorum ama bakalım belkide hiçbir anlamı yoktur.
26 hazirandan beri bir kez 9.01 de atmışlar,herhalde saniye olarak gec kaldilar.onda da altyapı bebelerine destek amacli bi gunaydin mesaji var😁

26 hazirana kadar gittim,sabah 9 da gunaydin mesajlari devam etmis

Bu 9.04 meselesinin 4. transfer olarak Berkan'ı ima ettiğini düşünüyorum ama bakalım belkide hiçbir anlamı yoktur.
Ben Psv maçından önce başka transfer açıklanmaz , elendikten sonra yangın yapmayalım diye açıklarlar transferleri diye düşünüyor umutsuz bekliyordum ama ısrarla 19.05 i bekleteceksiniz yine :D

ADS Nastasic'i alacakmış bi de

1627294035441.webp

Galatasaray'ın işlerine bakan ajanstaki sosyal medya sorumlusunun kaç dakika kahve sırası beklediğiyle daha bağlantılıdır bence bu gecikmeler. Çok da anlam yüklememek lazım.

Babacim teklif yoksa 1 kez konuşur insan.transfer pazarligindaysak böyle konusur tabi😮

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt