Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alanya da enayi değil renktaş. Adamlar Bartuğ'un kendi yaş grubundaki en potansiyelli oyunculardan biri olduğunun farkındadır.
Zaten yeteneğini performansa dökebilirse 5 milyondan çok daha fazla edecek bir topçu olduğundan 5 milyon bir şey değil.
Doğru söylüyorsun. Bakalım nasıl olacak o transfer.

O da olurdu ama yabancı kuralı yüzünden sağ kanat alamayacağız gibi. Kadro deniyorum olmuyor. Luyiyi bile koyamıyoruz şu an. Taylan ve Kerem banko 11 oldu. Tff fişimiz çekti.

Berkan transferi bu yüzden sakız olmadan bitirilmeliydi. Taylan Berkan kerem Alparslan bu 4 ü şu an formaya en yakın isimler olurdu o zaman kanatları tamamen yabancı yapabilirdik. Maalesef ülkemizden net 8 numara veya sağ ve sol iç pozisyonu çıkmıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bartuğ'u Berkan için takasta vermek yanlış olur. 3 milyon artı Bartuğ yerine direk 4 ver daha iyi.

Israrla sözleşme uzatmıyorsa o zaman verilebilir ama ısrarla sözleşme uzatmadığını sanmıyorum. Bunun örneklerini Okan Buruk Emre B. ve daha nice örnekleri görüldü.

Futbol hayatı sadece 18-34 arası dönemden ibaret dğildir. Kulübüne para kazandırmadan gidersen veya hizmet etmeden yolları ayırırsan kulüpsüz kalırsın.

Bugün Okan kulüpsüz ( özür falan diledi ama iş işten geçti. Emre , Adnan Polat'ın hatasıyla takıma alınmadı. Fener'e gitti ama hala o takıma tam olarak aidiyet hissedilmiyor. Tamamen Terim gibi , Bülent Korkmaz gibi de olamaz.

Arda bile Galatasaray'a yanlışı olmadığı halde , özel hayatındaki yanlışlarına rağmen geri dönememe riskine sahipti. Ha Arda Fener Beşiktaş'ı reddetti. Dik durdu ve şimdi camiası var.

Bartuğ Galatasaray için bir hiçtir. Yani Galatasaray yeni Bartuğları bulur. Giderse Galatasaray kaybetmez ama kendisi kaybeder.

Bilmiyorum sözleşme uzatmama muhabbeti doğru mu ? Doğruysa o yüzden yollanmak istiyordur.

Ama ikna edilip kalması lazım. Sanmıyorum ki ikna edilmeye çalışıldığına.

Ama her şeye rağmen gitmek istiyor sözleşme uzatmıyorsa kapı orada.

Okan Buruk , Emre B. , Mustafa Kapı ve daha aklıma gelen niceleri.

Her ne kadar çok eleştirsem de Emre Akbaba , Emre Kılınçlar varken ve takıma aidiyet duyuyorken duymayan birine yol veririz.

Galatasaraya oyuncu çok. Bugün Felipe Melo bile bizden çok sahipleniyor takımı.

Galatasaray kaybetmez. Ama Bartuğ özelikle Okan Buruk örneğine iyi baksın. 2001 tarihini iyi araştırsın.

Kadro yapsana GSC ahalisiiiiii

Bartuğ'u Berkan için takasta vermek yanlış olur. 3 milyon artı Bartuğ yerine direk 4 ver daha iyi.

Israrla sözleşme uzatmıyorsa o zaman verilebilir ama ısrarla sözleşme uzatmadığını sanmıyorum. Bunun örneklerini Okan Buruk Emre B. ve daha nice örnekleri görüldü.

Futbol hayatı sadece 18-34 arası dönemden ibaret dğildir. Kulübüne para kazandırmadan gidersen veya hizmet etmeden yolları ayırırsan kulüpsüz kalırsın.

Bugün Okan kulüpsüz ( özür falan diledi ama iş işten geçti. Emre , Adnan Polat'ın hatasıyla takıma alınmadı. Fener'e gitti ama hala o takıma tam olarak aidiyet hissedilmiyor. Tamamen Terim gibi , Bülent Korkmaz gibi de olamaz.

Arda bile Galatasaray'a yanlışı olmadığı halde , özel hayatındaki yanlışlarına rağmen geri dönememe riskine sahipti. Ha Arda Fener Beşiktaş'ı reddetti. Dik durdu ve şimdi camiası var.

Bartuğ Galatasaray için bir hiçtir. Yani Galatasaray yeni Bartuğları bulur. Giderse Galatasaray kaybetmez ama kendisi kaybeder.

Bilmiyorum sözleşme uzatmama muhabbeti doğru mu ? Doğruysa o yüzden yollanmak istiyordur.

Ama ikna edilip kalması lazım. Sanmıyorum ki ikna edilmeye çalışıldığına.

Ama her şeye rağmen gitmek istiyor sözleşme uzatmıyorsa kapı orada.

Okan Buruk , Emre B. , Mustafa Kapı ve daha aklıma gelen niceleri.

Her ne kadar çok eleştirsem de Emre Akbaba , Emre Kılınçlar varken ve takıma aidiyet duyuyorken duymayan birine yol veririz.

Galatasaraya oyuncu çok. Bugün Felipe Melo bile bizden çok sahipleniyor takımı.

Galatasaray kaybetmez. Ama Bartuğ özelikle Okan Buruk örneğine iyi baksın. 2001 tarihini iyi araştırsın.
Bence geri alma hakkıyla bartug verilebilir.

berkan'a 3.5 verip bartuğ'u 5 milyondan opsiyonla ücretsiz 2 yıllığına kiralayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt