Tugay Nidag
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.849
- 15.382
- 1.938
Adana Demirspor Stambouliyi'de almis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cengizin maçını izledin mi düngedson 10 mu renktaş kaynaksız duyum ceza sebebi
O 40 milyon kasa kolaylığı. Sonradan alınacak para o.Bizim Başkan 40 milyon Euro iLe geldi demek ki, Morutan filan hepsini toplayacak.
biraz baktım istedigi topları alamadı diyebilirm başka bir şey demem7
cengizin maçını izledin mi dün
nasıldı
Doğru söylüyorsun. Bakalım nasıl olacak o transfer.Alanya da enayi değil renktaş. Adamlar Bartuğ'un kendi yaş grubundaki en potansiyelli oyunculardan biri olduğunun farkındadır.
Zaten yeteneğini performansa dökebilirse 5 milyondan çok daha fazla edecek bir topçu olduğundan 5 milyon bir şey değil.
En azını söyledim.gedson 10 mu renktaş kaynaksız duyum ceza sebebi
Aykut diyelimki 8 e verdi aldık. Yerlileri nerede kullanacağız? Kimse kadro denemiyor sanırım bi deneyin olmuyor.Rosu Galatasaray teklif yapacak ve 8 milyon verir dediydi.becali da 10a veririm diyo![]()
O da olurdu ama yabancı kuralı yüzünden sağ kanat alamayacağız gibi. Kadro deniyorum olmuyor. Luyiyi bile koyamıyoruz şu an. Taylan ve Kerem banko 11 oldu. Tff fişimiz çekti.
fiyatta dustugu haberi dogruydu demek,8e bitsin![]()
Iki-üc senedir Sakatliktan dolayi cok bozduiyi mi
Bence geri alma hakkıyla bartug verilebilir.Bartuğ'u Berkan için takasta vermek yanlış olur. 3 milyon artı Bartuğ yerine direk 4 ver daha iyi.
Israrla sözleşme uzatmıyorsa o zaman verilebilir ama ısrarla sözleşme uzatmadığını sanmıyorum. Bunun örneklerini Okan Buruk Emre B. ve daha nice örnekleri görüldü.
Futbol hayatı sadece 18-34 arası dönemden ibaret dğildir. Kulübüne para kazandırmadan gidersen veya hizmet etmeden yolları ayırırsan kulüpsüz kalırsın.
Bugün Okan kulüpsüz ( özür falan diledi ama iş işten geçti. Emre , Adnan Polat'ın hatasıyla takıma alınmadı. Fener'e gitti ama hala o takıma tam olarak aidiyet hissedilmiyor. Tamamen Terim gibi , Bülent Korkmaz gibi de olamaz.
Arda bile Galatasaray'a yanlışı olmadığı halde , özel hayatındaki yanlışlarına rağmen geri dönememe riskine sahipti. Ha Arda Fener Beşiktaş'ı reddetti. Dik durdu ve şimdi camiası var.
Bartuğ Galatasaray için bir hiçtir. Yani Galatasaray yeni Bartuğları bulur. Giderse Galatasaray kaybetmez ama kendisi kaybeder.
Bilmiyorum sözleşme uzatmama muhabbeti doğru mu ? Doğruysa o yüzden yollanmak istiyordur.
Ama ikna edilip kalması lazım. Sanmıyorum ki ikna edilmeye çalışıldığına.
Ama her şeye rağmen gitmek istiyor sözleşme uzatmıyorsa kapı orada.
Okan Buruk , Emre B. , Mustafa Kapı ve daha aklıma gelen niceleri.
Her ne kadar çok eleştirsem de Emre Akbaba , Emre Kılınçlar varken ve takıma aidiyet duyuyorken duymayan birine yol veririz.
Galatasaraya oyuncu çok. Bugün Felipe Melo bile bizden çok sahipleniyor takımı.
Galatasaray kaybetmez. Ama Bartuğ özelikle Okan Buruk örneğine iyi baksın. 2001 tarihini iyi araştırsın.
1 stoper, 1 kanat, 1 de orta sahada yerli kullanacağız.Kadro yapsana GSC ahalisiiiiii
Sözleşme uzatmıyorsa ısrarla tamamen gitsin.Bence geri alma hakkıyla bartug verilebilir.
NandoKadro yapsana GSC ahalisiiiiii