Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet saplamaya geldim.
Alakası yok Morutan'ı kasımdan beri istiyoruz.Adamlar 8 milyon’a razilar,biz 8 milyon teklif edelim diye zemin hazirliyorlar bence
Romanya piyasasi böyle cünkü,ordan bir oyuncu aldigin zaman Baska opsiyonlar da cikiyor karsina veya basin bir sekilde o duruma getiriyor
Cagne ve Falcao içinde aynıları söyleniyorduGelecek 3 seneye yatirim yapacaksak Shaqiriyi alalim 3 Sene ligin içinden gecsin ardindan katara filan satilir yine
Resmen şu model kaldırmış bekliyoruz bizi;becali resmen azmış vaziyette illa çakacam diyo
Hy 3.750 ye cikti diyordu teklif
Bende guvenmiyorum. Insallah ertanin dedigi gibidir ve 3m civarina biter bu transfer ama cok fazla uzadi. En sonunda gs transferden vaz gecti haberi gelecek gibi dahada uzarsaHY'ye itimat eden benimle ahbaplık etmesin. O kadar net söylüyorum. Kolpacıların efendisi!
Özel mesaj atmayı öğrenirse yazmasına izin vericez; pm atmadı henüz.Geçenki duyumcumuza ne oldu @Keramettin TANRIVERDİ
Adamı özele çağırdın ses çıkmadı sonra. Sapladın mı yoksa.![]()
Berkannnnnnnnnn

Kouyate'ye ne dersin, bize uyar mı, maaşı yüksek midir?