Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.619
- 110.664
- 4.878
Etkileşim mi ciddi bir hesap mı emin değilim ama 10 falan vermemeliyiz.
dmden konustugum hesap buydu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Etkileşim mi ciddi bir hesap mı emin değilim ama 10 falan vermemeliyiz.
Bomboş yorumlarsa git dolu yorum yapanlarla muhattap ol..Anlattığın bir şey göremedim bomboş varsayımlar.Ayrıca alparslan değil kaan yazıyor ilk kadroda.Taylanla olmaz,keremle olmaz.onla olmaz, bunla olmaz kimle olacak ?Kimler alınmalı,nasıl dizilmeli ?
İmkansız değil yahu. Kendi isteğimle satış listesine kondum dıyordu bugun. ayrıca şampiyonada fizik kalıte olarak begenmedıgım tek isviçreli. Gol attı ama fizik tam gs lik.Morutan ne tarzda bir adam arkadaşlar? Hiç izlemedim. Benim hayalim açıkçası net şekilde Shaqiri. Ama imkansız o adamı buraya getirmek.
Bomboş yorumlarsa git dolu yorum yapanlarla muhattap ol..
Senelerdir transfer rezillikleri yaşanıyor senelerdir sizin gibi adamlar geliyor burada her bk savunuyor.
O da eksiğimiz olsun. Kuşlara küfür etmemeyi savunmaktan daha büyük eksik değildir.g'yi büyük yazmayı ögrenememişsin ama ?
fbye edilen küfürlerden rahatsız olanlar mercek altına alınmıştır.
heO da eksiğimiz olsun. Kuşlara küfür etmemeyi savunmaktan daha büyük eksik değildir.
İmkansız değil yahu. Kendi isteğimle satış listesine kondum dıyordu bugun. ayrıca şampiyonada fizik kalıte olarak begenmedıgım tek isviçreli. Gol attı ama fizik tam gs lik.
oranın havasıyla buranın havası bir değilHavada inanilmaz bir KAP kokusu var
Danimarkayı tek geçerim. Ne koştular be. Shaqiri bey gelsin bize rahat eder.İsvicre bence fizik kondisyon olarak turnuvanın açık ara en iyi takımdı shaqirinin siritmasi normal
Danimarkayı tek geçerim. Ne koştular be. Shaqiri bey gelsin bize rahat eder.
Milli takımımız gidiyor en kötü takım seçiliyor biz gidiyoruz 5 yiyip geliyoruz. Anamızın liginden çıkamayacak mıyız biz yeter.10 kişi kaldıkları İspanya maçında şok oldum herifler 45 dk doğru dürüst açık vermeden top oynadılar biz olsak elek ederlerdi
Emre bizden çıkma değil alt yapı transferi. Diğer üçü bizden çıkma.
15 tane iyi yerli vardı 3ü sadece bizden çıkmayken yerlileri alt yapıdan çıkaralım eskisi gibi demek çok doğru bir söylem değil gibi.
Tabiki o fiyatlar daha iyi olur. Ama bu seferde iyi oyuncularıda bu fiyatlara zor buluruz.Bulunurda çok denemek laızm.8 milyon bizim icin cok para, 4-5 milyona alabilecegimiz oyuncular ile ilgilenmeliyiz