Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlattığın bir şey göremedim bomboş varsayımlar.Ayrıca alparslan değil kaan yazıyor ilk kadroda.Taylanla olmaz,keremle olmaz.onla olmaz, bunla olmaz kimle olacak ?Kimler alınmalı,nasıl dizilmeli ?
Bomboş yorumlarsa git dolu yorum yapanlarla muhattap ol..

Senelerdir transfer rezillikleri yaşanıyor senelerdir sizin gibi adamlar geliyor burada her bk savunuyor.

Morutan ne tarzda bir adam arkadaşlar? Hiç izlemedim. Benim hayalim açıkçası net şekilde Shaqiri. Ama imkansız o adamı buraya getirmek.
İmkansız değil yahu. Kendi isteğimle satış listesine kondum dıyordu bugun. ayrıca şampiyonada fizik kalıte olarak begenmedıgım tek isviçreli. Gol attı ama fizik tam gs lik.

Takım içi denge bulunması taraftarıyım.
Biz şampiyonluğa oynuyoruz, yetiştirici bir kulüp değiliz/olmamalıyız.
Yani bir sistem bir düzen olmalı, işleyen bir çark olmalı.
Bu çark içerisinde maksimum 2-3 tane genci parlatsak Allah bereket versin.
Geri kalan oyuncular şampiyonluk yükünü kaldırabilecek, "winner" karakterde insanlar olmalı.
Burdan şu sonuç çıkartılmasın, içi geçmiş tırtlamış oyuncular getirmek de değil.
İş görebilecek iyi scout edilirse şampiyonluk yarışında katkı sağlayabilecek uygun fiyatlı oyuncular bulunabilir.
Gerçi bizde scout departmanı falan olduğunu düşünmüyorum. Büyük ihtimal okey masası vardır, 4-5 kişi gelip oralet yada kivi eşliğinde okey oynuyordur arkada lig tv açıktır, bu oyuncu fena değilmiş ha diyorlardır.

İmkansız değil yahu. Kendi isteğimle satış listesine kondum dıyordu bugun. ayrıca şampiyonada fizik kalıte olarak begenmedıgım tek isviçreli. Gol attı ama fizik tam gs lik.

İsvicre bence fizik kondisyon olarak turnuvanın açık ara en iyi takımdı shaqirinin siritmasi normal

Emre bizden çıkma değil alt yapı transferi. Diğer üçü bizden çıkma.

15 tane iyi yerli vardı 3ü sadece bizden çıkmayken yerlileri alt yapıdan çıkaralım eskisi gibi demek çok doğru bir söylem değil gibi.

Emre 13 yaşında mı ne altyapıya transfer edildi. Ben bizim altyapımız sayarım gene. 3-4 sene altyapımızda gelişti.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

8 milyon bizim icin cok para, 4-5 milyona alabilecegimiz oyuncular ile ilgilenmeliyiz
Tabiki o fiyatlar daha iyi olur. Ama bu seferde iyi oyuncularıda bu fiyatlara zor buluruz.Bulunurda çok denemek laızm.

Ben hala ingilere,ispanya gibi üst düzey klüplerde ciddi bonservisler verilmiş ama tutunamamış oyunculara bakmamız gerektiğini düşünüyorum.
Nedense bana romanya pazarından daha mantıklı geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt