Such a gooood boooeeeyy
God of war sesiyle okudum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmet raiolayı forumdan kaçırdığın için mutlu musunUmut Gül her yerde karşımıza çıkıyor @Yusuf Kara
@Ahmet DenizciCimbom ajans kimdi ki burda
Ha o mu bu ismi yazıyordu twitterde BURDA göremeyince afalladim.
Büyük bir değeri kaybettik, harakiri imkanı olmayınca smodluktan çekildik böyle bir değeri banladığım için pişmanım.Ahmet raiolayı forumdan kaçırdığın için mutlu musun
@Sıddık Saraylı ile yangın tayfanın neferlerindeniz.Yeri gelir ben ona sararım,yeri gelir o bana sarar.Aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanlara da P takdim edebilirim.Niye Sıddık'a kötü davranıyorsun?
umut gül ile mentionlaşmış twite bakCimbom ajans kimdi ki burda
Ahmet Denizci seni affedecektirBüyük bir değeri kaybettik, harakiri imkanı olmayınca smodluktan çekildik böyle bir değeri banladığım için pişmanım.
İkinizi de severim, kavga etmeyin. P ne demek?@Sıddık Saraylı ile yangın tayfanın neferlerindeniz.Yeri gelir ben ona sararım,yeri gelir o bana sarar.Aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanlara da P hediye edebilirim.
Karı da istiyorlar mıymış renktaş.Parayi veren alir .
En son 5-6 Hafta ay önce 15 Mio € istiyorlardi.
10‘a kapatilir (8+2/3 gibi birseyler‘de olabilir)
5 Taksitle ödeme istiyor bizimkiler 6 ay‘a bir.
Adamlar Cash komple istiyor .
Lan Menajer! Becali teklif yok dedi, topçunun transferden haberi yok?Morutan'ın menajeri Florin Vulturar'dan yeni açıklama:
"Görüşmeler var. Galatasaray'ın önerisi ile Becali'nin istediği fiyat arasında büyük fark yok. Transferin olma olasılığı var ama önümüzdeki günlerde daha net görebiliriz"
(TelekomSport)
Umut zaten heryerde nifak tohumu ekip kaçan bir renkdasimumut gül ile mentionlaşmış twite bak
@Sıddık Saraylı ile yangın tayfanın neferlerindeniz.Yeri gelir ben ona sararım,yeri gelir o bana sarar.Aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanlara da P takdim edebilirim.
Bu Morutan iyi mi şimdi Belhanda gibi olmasin bak sana sararimMorutani salin gelsin
iyi iyiBu Morutan iyi mi şimdi Belhanda gibi olmasin bak sana sararim