Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Morutanın mevkisi ne transfermarktta 10 numara yazıyor herkes sağ açık olarak yazmış anlamadım. Net oyun kurucu bi sağ açık lazım yarın bir gün bu adam gelirse birkaç maç oynadıktan sonra sağda oynamaz yeri 10 numara diye ortalığı inletir bizim taraftar

Morutan nedense memnun kalmayacakmışız gibi geliyor transfer edersek.yani para varsa gene alınsın eğer scout gerçekten bunda iş var diyorsa ama keşke shakiriyide kadroya katabilsek.
Biz şahsi fikrim yine yanlış yapılanmadayız.budefada hep genç ama baba oyuncu yok.yani stopere ve orta sahaya bi baba şart.takımın gerçek anlamda organize eden bi lider beyine ihtiyaç var.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu Morutanın mevkisi ne transfermarktta 10 numara yazıyor herkes sağ açık olarak yazmış anlamadım. Net oyun kurucu bi sağ açık lazım yarın bir gün bu adam gelirse birkaç maç oynadıktan sonra sağda oynamaz yeri 10 numara diye ortalığı inletir bizim taraftar

ziyech işte. altyapıdan solak 10 numara çıkışlı olanların çok yetenekli olanları yoluna sağ kanatta devam ediyorlar mevcut formasyonlar gereği.

1627320374102.webp

Gedson - Berkan hatta yabancı sınırı böyle saçma bir şekilde devam edecekse Kaan, Halil gibi isimler de çok önemli.

bu dakikadan sonra bizimkiler morutan'ı almıyoz deseler, becali uçağıylan gelir tamam veriyorum 7-8'e der verir döner
kesin satacaklar bunlar bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt