Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok yav nasıl birbirlerinin alternatifleri olacaklar ki.
Biri sağ kanat, diğeri #10.
Morutan ve Gehzzal birbirlerinin alternaatifi yüksek ihtimal. Morutan sağ kanatta oynuyorki bizde onun için istiyoruz herhalde. Orta sahaya gelecek oyuncu Gedson olmasa bile defansı fizik özelliği iyi bir oyuncu olacaktır.

Morutan'ı bende istiyorum şahsen ama eğer Morutan'a toplamda 10 civarı veriyorsak ondan daha potansiyelli Gedson'a 3ün 5in hesabını yapmamak gerekiyor. Gedson daha potansiyelli + Portekiz vatandaşlığı direkt 5 milyon ekliyor.

Yerli diye GB den Arda' nın ismi geçiyor, onda büyük takım futbolcusu olacak görüntü hiç yok...

valla maçlarda hiç gözüme çarpmadı benim, bazı yorumlara bakıyorum gayet olumlu bazılarına bakıyorum ağır eleştiri ağırlıklı
içime sinmedi pek arda transferi

Morutan'ı bende istiyorum şahsen ama eğer Morutan'a toplamda 10 civarı veriyorsak ondan daha potansiyelli Gedson'a 3ün 5in hesabını yapmamak gerekiyor. Gedson daha potansiyelli + Portekiz vatandaşlığı direkt 5 milyon ekliyor.

morutan'a daha rahat verilebilmesinin sebebi taksit konusunda daha ılımlı olması romanya takımının
benfica çıkar vur masaya parayı, sonra haber et bana diyor herhalde

1627322780769.webp

morutan'a daha rahat verilebilmesinin sebebi taksit konusunda daha ılımlı olması romanya takımının
benfica çıkar vur masaya parayı, sonra haber et bana diyor herhalde
Benfica kadar saçma bir kulüp nadir gördüm. Adamlar gidiyor 30'a merdiven dayayan adamları alıyor Joao Mario, Meite falan, bir sürü potansiyelli oyuncularını değerlendirmiyorlar. Maaş sorunsa zam yap.

valla maçlarda hiç gözüme çarpmadı benim, bazı yorumlara bakıyorum gayet olumlu bazılarına bakıyorum ağır eleştiri ağırlıklı
içime sinmedi pek arda transferi
Hep izlediğim maçlarına mı denk geldi bilmiyorum, aşırı 'sakar' bir çocuk; AG den Atakan ile yarışır. Gerçi uzağa gitmeye gerek yok, Luyindama' da sıralamada müstesna bir yeri hak ediyor! :sopa:

Hep bana mı denk geldi bilmiyorum, aşırı 'sakar' bir çocuk; AG den Atakan ile yarışır. Gerçi uzağa gitmeye gerek yok, Luyindama' da sıralamada müstesna bir yeri hak ediyor! :sopa:

ferro gelse keşke tekrardan yükselişe geçerdi kariyeri
gerçi bizim savunma bölgesinde bi bela var herkes sapıtıyor bi süre sonra

2 sene önce 4.5'a Tottenham'a kiralanan Gedson'un şu anki bonservis bedeli 10m civarıysa neden bizden başka isteyen yok bunu "ciddi şekilde". Fena kıllanıyorum ama hadi hayırlısı.
Gecen sene yarim sezon bizde oynadi nesinden killaniyorsun renktas, bize kalitesini gösterdi sonucta

Benfica kadar saçma bir kulüp nadir gördüm. Adamlar gidiyor 30'a merdiven dayayan adamları alıyor Joao Mario, Meite falan, bir sürü potansiyelli oyuncularını değerlendirmiyorlar. Maaş sorunsa zam yap.
jorge jesus'ta garip bi adam ya şuan gedson'u tutmasının hiç bir anlamı yok mesela, tutacaksan niye aldırıyorsun o kadar oyuncuyu
kadro kayıt kuralları serbest herhalde portekiz'in, fransa almanya gibi.. fazla kısıtlamaları yoksa eğer oyuncuların milliyeti açısından, en güzeli en rahatı valla.

keşke kısıtlamasız bi ülkenin takımının taraftarı olsaydık

Diagne Premier Ligde gayet iyi oynadi . Nasıl talibi çıkmıyor Anlamak mümkün degil
wba kendisi ile devam etme taraftari idi, oyuncu alt ligde oynamaya sicak bakarsa olur gibi bir durumdu.
bizle kampta devam ettigine gore kalmayi secmis su an icin boyle gorunuyor.
adaya donmek isterse en net wba hazirdi benim okudugum wba yerel kaynak.

epl de sezon baslamadan son gun bile bir seyler olabilir, bir cok alt ve orta sira takimi ,istedikleir oyuncularda anlasamadiklarinda veya aldiklari yeterli gelmeyince son gune dek arayisi birakmiyorlar genelde.
diagne tahminim teklif alir bu gibi durumlarda da.
az gol atti ama attigi goller devlere karsi oldugu icin dikkati de cekti. arti olarak sahada olgun bir oyun sergilemisti takim futbolu adina pozitif ivmedir bu tur ufak nuanslar.

en kotu, ligden bir takima kiraya gondeririz sayet yabanci kontenjani sorun olursa.

ben diagne den ziyade, ozellikle feg'in gitmesini bekliyorum transfer sezonu basladigindan beri.

ferro gelse keşke tekrardan yükselişe geçerdi kariyeri
gerçi bizim savunma bölgesinde bi bela var herkes sapıtıyor bi süre sonra
Yerine göre, sağlam bir adam birkaç futbolcunun performansını yükseltir; Ujfalusi öyle biriydi mesela. Son yıllarda stoper ve bek mevkiileri için bir tek Marcao var beğendiğim, onun bile bariz defoları var aslında...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt