Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daha potansiyelli kısmına katılmıyorum
Neden renkdaş? Birisi Portekiz altyapısı, Premier League, Şampiyonlar Ligi, Portekiz milli takımı görmüş. Morutan ise Romanya ligi dışına çıkmamış, milli takım formasını henüz a takımda görmemiş. Tabii ki potansiyel bunlarla kıyaslanamaz ancak Gedson bence Morutan'dan potansiyel olarak aşırı ileride bir seviyede.

Süper Lig'in Karadeniz ekiplerinden Çaykur Rizespor, Brezilyalı 28 yaşındaki 10 numara oyuncusu Ronaldo Cesar Mendes de Medeiros ile Kulüp Basın Sözcüsü Selim Selimoğlu'nun katıldığı imza töreni ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. İş yapar bu adam

Neden renkdaş? Birisi Portekiz altyapısı, Premier League, Şampiyonlar Ligi, Portekiz milli takımı görmüş. Morutan ise Romanya ligi dışına çıkmamış, milli takım formasını henüz a takımda görmemiş. Tabii ki potansiyel bunlarla kıyaslanamaz ancak Gedson bence Morutan'dan potansiyel olarak aşırı ileride bir seviyede.
Görmek lazım önce ve gedson o seviyede tutunamamış bi adam zaten ne kadar potansiyelli olursa olsun

IMG_7312.webp

Gassaray birader

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gedson bi tık daha özel bir oyuncu Morutan'a kıyasla bence. Morutan gibi kanat oyuncusu bulabiliyorsun illa ki ama Gedson gibi böyle 2-3 oyuncunun işini üstlenen oyuncu fazla yok piyasada en azından ben bilmiyorum o kadar, bu maliyetlerde benzerini.

Ama Gedson'un mevcut yeteneği ve potansiyel yeteneği arasında fazla bi fark olduğunu düşünmüyorum. Yani 28 yaşına geldiğinde de bu oyunu oynar üstüne koyabileceği pek birşey yok, zaten nerdeyse bir çok şeyi ortalamanın üstünde yapabiliyor en azından bizim seviyelerimizde.

Morutan biraz daha sürpriz yumurta, çok çok iyi şeyler yapabilir, oyununa çok daha fazla özellikler katabilir ama Emre Mor gibi bi bidonda olabilir nihayetinde. İkisi de değerli oyuncular keşke bizim olsalar...

Muslera
Boey-Kaan Arslan-Marcao-Pva
Gedson-Dieng
Morutan-Çik-Emre kılınç
Mo​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt