Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye dışardan gol atsın adam ayak içiyle iki köşeye topu nasıl bırakıyor uzaydan gol mü atması lazım. hızına bak adamın nasıl hızlanıyor, tekniğine bak.. ne alakası var. ara pas vizyonu var mı ona bak. ekstra orta yapması kanat için gerekli onu pek göremedik. Sanki morutan beyi 10 milyon hangi özelliği yapıyor?

Akbaba demeyin yedi sülalesine rahmet okuyorum günaha sokmayın beni
Aga cenabetlik ya, başka bir şey değil. O zamanlar Akbaba Berkan'dan bile daha ön planda bi adamdı. Bizde de gayet iyi başladı ama 2 defa ayağını kırınca adamın futbol hayatı bitti. Suç bizde ki, herifle sözleşme uzattık.

20210726_231158.webp

yabancı sınırından asla bir dönüş olmayacakmış şenol güneş öyle istemiş yazık cidden yakında 6 ya felan düşecek

İnsan satın alıyoruz insan, makine değil, araba değil. Ne zaman ne olacağı belli olmaz zaten,

Yok kardes insan satin almiyoruz, önceden bilgisyar tarafindan düzenlenmis bir bot satin aliyoruz. Oyunumuzun bir parcasi olmasi disinda, hayatini/yasamini etkileyecek hic bir etken yok.

Emre mor ne yav biz bu adama şans vermedik mi zaten kaç yıldır ne top oynamış? Şimdiki haliyle Batman petrolsporda fark yaratamaz

Emre Mor kafayi kullanmaya baslarsa 2 Seneye acayip bir level atlar.

Ben Emre Mor hala is yapar diyorum ama para degilde futbola TAKIM oyuna inanirsa.
Hali saha Mod oynarsa böyle devam.

Dortmund buna bosu bosuna o kadar para vermedi.
Gecen Sezon 3-4 maca baktim fena degildi, ne oldu anlamadim iyi gidiyordu, hazirlik maclarda iyidi sorna yine Kadroya giremedi.

Kendine gel LAN Emre!
Daha yasin genc yap birseyler yoksa sonun Istanbulspor!

alllah allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, bahsettiğin emre mor'a dordmund 13m yatırım yaptı, emre mor çok zorlu bi ligde mi oynadı
aynı takımdan çıkan Kameldeen'e Rennes 15m euro ödedi geçtiğimiz günlerde, Danimarka ligi yav bahsettiğimiz lig. Çok mu zor bu lig herifler her sene dünyanın parasını döküyor bu liglere..

İnsan satın alıyoruz insan, makine değil, araba değil. Ne zaman ne olacağı belli olmaz zaten, Luyindama'dan cacık olmaz demişsin zamanında sakatlanmasa iyiydi gayet herif gerçekten iyiydi. İnsan hali, adamın gözüne havai fişek kaçtı kör oldu kariyeri bitti.. Kimden n'olacağını zaten bilemeyiz kimse bilemez. Bu transferler bir yatırımdır, yatırımda risk gerektiren bir şeydir.

Futbol piyasasında bonservisin gram önemi yok sen bugün 1m'e mükemmel bir oyuncu al 10m maaş öde, kimse almaz onu senden maaştan ötürü. niye takıldınız bu kadar ya
Körü körüne futbolcu seviyorsunuz, sakatlanmadan önce diyorsun ama sakatlandı ben onu devre arası transfer olma döneminde söyledim yine de arkasındayım artık Luyindama'dan olmaz diye.

Morutan'a 15€ istiyorlar biz 10€ alabiliriz evet bizim bütçemizde 5 tane bonservisli adam aldıramıyor, Gedson duruken Ozan satılma durumu varken ve bu adamlarda maaş olarak gidip 3€ alacak değil ama bizim net ihtiyaçlarımıza daha iyi karşılayan ve daha önce denenmiş onaylanmış oyuncular, çıktıkları seviyeler belli tutunamayıp bir tık aşağa inselerde oralara yine çıkabilecek oyuncular ben Morutan'ın o seviyede olmadığını ve çıkamayacağını düşünüyorum.

Pavon, Morutan'dan çok daha riskli şu an, Amerika'da bile tutunamadı, opsiyonu kullanılmadı, geçen sene de kötüydü Arjantin liginde.

Risksiz transfer yoktur Rony Lopes'i alsan maaşla Morutan'ı geçer zaten.
En iyisi Japon olsun bizim olsun Ritsu Doan olsun. Japon bir kere karakterli adamdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt