Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 büyük kulüp bu sınırlamayı istemiyor. Bu sebepten yarın bu karar değişir. Adamlar açık açık Tff’ye siz kime hizmet ediyorsunuz dedi. Ben yarın kararın değişeceğini düşünüyorum. Kodum oldu mantığı Nihat Özdemir’e hiç birşey kazandırmaz çok şey kaybettirir.

HY: “Hatta bana Gedson mümkün değil dediler.”

falcaoyu falan bilmem de feghouli gidecek gibi hissediyorum

reis bende diyorum ki gerekirse floryanın anahtarını verelim, kulübe kayyum atansın, stadı alsınlar maça taksimde çıkalım hiç önemli değil
ama şu kadronun ne eksiği varsa parasına bilmemnesine bakılmadan tak tak tak tamamlansın
s. et parasını bize ne ya, bugüne kadar düşündükte noldu? bonservisi yok diye falcao'yu aldı adam :d keşke bonservisi olsaydı

Bak Falcao tarzı adamları savunmuyorum ama ihtiyaç sıralamasında bu stoperlerin varken ortasahanda sıfır direnç varken paranın kesinlikle bu bölgelere harcanmasını Onyekuru ile inceden geçiş yapılmasını söylüyorum kaldı ki Onyekuru daha yararlı olacağını düşünüyorum. ilk alıntı yaptığında kadroda yazdım Kaan Ozan stoper Gedson Florentino orta saha Onyekuru 3€ kanat diyorum, 10€ Morutan'a gömdükten sonra daha ne kadar hamlemiz kalacak zaten orada yazıyorum Falcao Babel Fegh vs free diye olayı nerelerden nerelere götürüyorsunuz. Morutan'da gelip karın tokluğuna oynayacak hali yok, Cicaldau bu paraları kalsa rumen liginde görme ihtimali varmıydı yada yeni transfer olacağı takımda Morutan gelsin ne alacak sanıyorsun min 1.5€, Onyekuru'da o paralara oynar ve bonservisi daha makul ve asla kötü bir oyuncuda değil. Morutan'a verilecek bonservis benim gözümde Gedson Ozan gibi gelebilecek bir iki ismin gelme ihtimalini bitirir. Hatta yararlı olacağına emin olduğum Onyekuru Halil Kaan Berkan vs gibi isimlerden bazılarını da rafa kaldırır.

Berkan'da gelirse zaten 1 sağ kanat, 1 orta saha kalıyor. Onlar içinde 1-2 oyuncunun gitmesini bekleyeceğiz işte.

falcao diagne giderse forvet transferi şart olıyor mohamed halil yetmez hatta 2 santrfor lazım lig+avrupa+kupa çok uzun maraton ama belki mohamed-halil-3. yü de kendi içimizden hallederiz belki eren belki oğulcan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt