Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.455
- 73.914
- 5.188
Harun muslu: feghouli ile ilgili bişeyler var haberiniz olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İrfan zaten iyiydi katkı verir. Renktaş yukarı mesajda morutan oyalama gedson gelecek demişsin ikisi farklı tip değil mi? bir de sağ kanat süpriz mi genç mi yaşlı mı?7bahcenin hazırlık maçını izledim , adamların yerli rotasyonu maalesef bizden iyi, irfani 11?m aldılar ama bence güzel iş çıkaracak bu sezon. Kilit pasları çok iyi.
top sakal bırakmışHarun muslu: feghouli ile ilgili bişeyler var haberiniz olsun
Büyük ihtimalle değildir zaten 30 yaşı net var.Şu herifin 23 yaşında olduğuna inanan var mı.
![]()
Boşuna GS yazısını kaldırmadi bence deHarun muslu: feghouli ile ilgili bişeyler var haberiniz olsun
2023 transfer listemiz
Geçen sene son maçlarda ciddi hissettirdi bu özelliğini. Her atılan golde irfan katkısı vardı. Ya asist yapıyor ya asistin asistini. Bence de verim alırlar. 11m lik verim alırlar mı göreceğiz. Sürekliliği yakalarsa evet. Yrim sezon sonra düşerse ki fb de bu olagan kabul edilen şey ondan sonra manejer manejer satmaya çalışırlar.7bahcenin hazırlık maçını izledim , adamların yerli rotasyonu maalesef bizden iyi, irfani 11?m aldılar ama bence güzel iş çıkaracak bu sezon. Kilit pasları çok iyi.
En son yakışacak adamtop sakal bırakmış
Hocam gelecek demedim , herhangi bir duyum yok tamamen şahsi fikrim morutan 10 m.gomeceklerini düşünmüyorum ...İrfan zaten iyiydi katkı verir. Renktaş yukarı mesajda morutan oyalama gedson gelecek demişsin ikisi farklı tip değil mi? bir de sağ kanat süpriz mi genç mi yaşlı mı?
Tek merak ettiğim hem Pelkas hem mesut hem irfan nasıl olacak. Mesutu kesemez..iGeçen sene son maçlarda ciddi hissettirdi bu özelliğini. Her atılan golde irfan katkısı vardı. Ya asist yapıyor ya asistin asistini. Bence de verim alırlar. 11m lik verim alırlar mı göreceğiz. Sürekliliği yakalarsa evet. Yrim sezon sonra düşerse ki fb de bu olagan kabul edilen şey ondan sonra manejer manejer satmaya çalışırlar.
GSCimbom Mobile App
Hepsini oynatmak için 3-4-2-1 deniyor maçlardaTek merak ettiğim hem Pelkas hem mesut hem irfan nasıl olacak. Mesutu kesemez..i
3 lu savunma Avrupa şampiyonasında fena prim yaptı. Bizim FT de o yüzden bi denedi ama bizimkiler beceremedi. 3 lu savunmaya dair bir düşüncem yok , 3 lu savunmada kritik bölge 3 stoper mi yoksa kanat bekleri mi ?Hepsini oynatmak için 3-4-2-1 deniyor maçlarda
Sağlıkli bir mesut oynar herturlu. Kötü oynasa bile oynayacaktir. Sakatlığı olmayan mesut u kenarda bekletmek vitor un başını yer. Karısacaklar sezon için kesin ya. Buram buram geliyor kokusu şimdidenTek merak ettiğim hem Pelkas hem mesut hem irfan nasıl olacak. Mesutu kesemez..i
3 lu defans hatti oynamak ciddi hazırlık ister öyle basit dehil o işler. 2 hafta oynarsın saçma sapan goller yedikten sonra dönersin 4 lu savunmaya. Çok müsait değil lig ona.Hepsini oynatmak için 3-4-2-1 deniyor maçlarda
Olympiakos haberleri falan var maaşının %30-40'ını biz vererek falan kiralama olabilir. Birde yalan olduğunu düşündüğüm Katar haberleri var.top sakal bırakmış
özdemir asla değişmeyecek demiş..yabanci siniri kalktigi an Gedson, Morutan, 6 numara alinmali.