- 6 Eylül 2014
- 95.511
- 65.984
- 4.608
evet 5 gol atmış 4 u penaltıydı haklisinkovulmadan önce takımın en golcüsüydü![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet 5 gol atmış 4 u penaltıydı haklisinkovulmadan önce takımın en golcüsüydü![]()
ben kötü golcü demedim yalnız geriye gidiyor dedim buna itirazınız varsa kabul ederim. hoca adamı düşürdü dediniz bende oyuncunun gelişinden beri hareketlerini takip ediyorum problem sadece hocadan olamaz iki. 36 maçta 22 gol atmış adama golcü değil diyorsan bu da ayrı bir tartışma. adamın ileri ucun her yerinde aktif olması golcü olmadığı anlamına gelmez. bir santraforu sadece kafa golü atacak diye almazsın.. santrafor özellikleri çok farklı hepsini mo da barındırmıyor.Mostafa mohamed bir pivot santrafor sen bu adamı top almak için taa gerilere getiriyorsun en önemli özelliği olan kafa şutlarıni kullanma ihtimalini orta açmaktan aciz adamlar alarak yok ediyorsun bu adam 10 gol attı sakatlık kırmızı kart cezası falan derken ve Fenerbahçe maçında attığı gol ne kadar yüksek kalibreli bir golcü olduğunun net kanıtıdır
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence Çikıldau'ya tek başına güven olmaz. Sakatlığı var uyumu var osu var busu var. Hangi dizilişi oynarsak oynayalım, En az bir oyun kurucu ortasaha daha almamız lazım. Ya da Sağ açığı o meziyette birinden seçecekler. Morutan, Ghezzal tipi. İki Emre de bu rolü yansıtmıyor. Berkan'ın bu yönü var mı alıcı gözle izlemediğim için bilmiyorum.
Son olarak bu ön alan presi işini Fatih hocam ne zaman çözmeyi düşünüyor? Pas oyunlarında da ön baskı ve alan kapayıp hataya zorlama gerekiyor. Biz çoğunlukla topun arkasında bekliyoruz. Babel'in Arda'nın Feghouli'nin, Akbaba'nın yarımağaz yaptığı uyduruk baskı hiç birşeye yaramıyor. Böyle oyuncular etrafı tarafından taşınması gereken isimler. Tıpkı piesvi gibi 4'lü 5'li baskı uygulamalıyız. Zahavi'nin etrafında statik oyuncular olsa idi o da baskıya katılmayacaktı.(ilk golü hatırlayalım.) Bir sene önce Ömer Bayram geçen senede Gedson ile işin enerji ve rakibi ısırma kısmını çözmeye çalıştık. Bu yanlış, takım en arkadan başlayacak alan daraltma ve sıkıştırmayla en öne kadar belli bir senkron tutturup gruplar halinde rakibe basabilmeli. Arkada boşluk vereceğiz kaygısı bize yakışmıyor. Böyle yapmazsak hızlı tempolu akıcı oyun çıkmayacaktır.
alşskdşlsakdşlskcxşlasdkşevet 5 gol atmış 4 u penaltıydı haklisin
Herifin vucut genç, Sıfatı 30 gibi.Şu herifin 23 yaşında olduğuna inanan var mı.
![]()
Muhtemelen Bulut olabilir. Yada bir futbolcu eskisi vardı.Bu bize salata olan menajer kılıklı herif kim?
Bu bize salata olan menajer kılıklı herif kim?
Fegh 2 sampiyonluğa direkt katkı verdi. Ozellikle ligin ikinci yarılarında tempoyu yukseltti. Fizik olarak takım halinde kötü durumdayız. Sadece bu herifi suçlamam artık
Dediğin adam tam olarak bu;garry rodrigues'in çalım becerisi biraz daha iyi olanını bulmamız lazım sağ kanada
hücumda en sıkıntılı olduğumuz nokta dribling ve adam eksiltme.
böyle birini bulursak mostafa'nın performansı da artar.
eskilerden keita tam ihtiyacımız olan oyuncu tipi.