Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.620
- 110.665
- 4.878
boupendza iyi topcu istediginiz kadar boklayin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FCSB Başkanı Gigi Becali: "Alexandru Cicaldau transferinden önce de bir kişi Darius Olaru için ne kadar istediğimi sordu, 10M€ dedim ve konu kapandı."
Bu adam manyak galiba kimi sorsalar 10 m diyo
Acilen takımımıza kazandırılmalı.![]()
Victor Diagne - Oyuncu profili
Victor Diagne ➤ 1 Tem 2024'den beri kulüpsüz ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: - ➤ * 13 Eki 2000, Dakar , Senegalwww.transfermarkt.com.tr
Bence de, ama riskli transfer. Çok para isterler, nasıl performans vereceği de meçhul.boupendza iyi topcu istediginiz kadar boklayin.
Bu becaliler kac kisiyse hepsinden uzak durmak lzm. Morutandan da uzak durmak lzm. 2 gündür izliyorum 8-10 milyonluk adam dğlFCSB Başkanı Gigi Becali: "Alexandru Cicaldau transferinden önce de bir kişi Darius Olaru için ne kadar istediğimi sordu, 10M€ dedim ve konu kapandı."
Bu adam manyak galiba kimi sorsalar 10 m diyo
Gedson işinden dolayı ben stanciu olabilir hala diye düşünüyorum çünkü cicaldau da mobil bir ofansif ağırlıklı çift yönlü orta saha gedson olmazsa stanciuyu da alıp cicaldauyu birsz geride oynatabilirizCicâldău nasıl Stanciu nın alternatifi oluyor, onu anlamış değilim. Birisi Box2Box 8(,5) öteki klasik 10
İkisi farklı tarz ve farklı mevkilerin oyuncuları.
Bu becaliler kac kisiyse hepsinden uzak durmak lzm. Morutandan da uzak durmak lzm. 2 gündür izliyorum 8-10 milyonluk adam dğl
5 Milyon dolar doğruysa Deinge yogunlasmak lzm. O bolgeyi saglama alırsak stoperlerde rahatlar bence.
O hocanın marifeti bu çocuk geriye gidiyorsa bunda onun suçu yokmohammed ile farklı tipte golcüler bence mo geriye gidiyor. yakında yuhalanır bu kafayla...
Ben kötü demedim ama sağ açık o adam pivot santraforun sağında solunda gezgin forvet oynar ancak tek forvet adamı olamazboupendza iyi topcu istediginiz kadar boklayin.
Mesuta çarpsa allahına kavuşturur yeminleŞu herifin 23 yaşında olduğuna inanan var mı.
![]()
Bayağı yetenekli herif. Yaşı doğruysa çok iyi fiyata da kitleriz avrupaya