Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan ile alakalı çekincem fizik.Bizim ligde adam dövuyorlar, temposuz ama sert ligiz.Yoksa eleman tam buyuk takım topçusu.Buyuk takımda ileride oynayacak olan oyuncunun olmazsa olmaz özelliği dar alan becerisinin olmasıdır.

Benim umudum yok gucsuz zayif psv macinda orta sahada kaybettigi top benim tum umudumu sondurdu amator futbolcu uclu baski varken ileriye dogru kosuya baslamaz topa basip tac cizgisine dogru donse topu kaybetse dahi golu yemezdik tamam kendi mevki degil ama okadar basit top kaybedilmez
Yani o pozisyonda Emre Kılınç 'a sadece şey konusunda eleştirebilirim o baskıyı gördüğü anda tekte topu ayağından çıkarmaya top kaybı yapmamaya oynaması gerekiyordu ama adam orta saha değil çevre kontrolü, orta saha oynama alışkanlığı bambaşka bir iş. Emre Kılınç hayatı boyunca sol çizgiye yakın oynamış en fazla sırtında rakip bek oyuncusuyla mücadele etmiş ama hayatında hiç sırtında 2 orta saha ile mücadele etmemiş o pozisyonu oynamayı bilmeyen bir adam, zaten o topu alıp 2 kişi baskı yaparken tekte Kerem 'e atabilen adam Emre Kılınç değil De Bruyne oluyor

Orada asıl mesele takımımız maçın %90 'lık diliminde yaptığı gibi yine durduğu yerden topu alan arkadaşını izliyor, futbol artık böyle bir oyun değil durduğun yerde hareketsiz topu ileriye taşıyamazsın ki taşıyamıyoruz da zaten

Adsız.webp

Bana şu pozisyonu bir izah eder misin reis ? 2 Psv 'li oyuncu baskıya gelmiş 4 tanesi de adam adama oynuyor peki bizimkiler ne yapıyor ? rakibin arkasına saklanıyor. Emre Kılınç kime pas çıkarabilirdi ?

Ben günah keçisi ilan edildiğini düşünüyorum Emre Kılınç 'ın eğer bu pozisyon özelinde konuşuyorsak, Fatih Terim 'in takımı sahada rakibin arkasına saklanıp beklediği için Emre Kılınç geriye gelip pas kanalı olması "insiyatif" alan tek oyuncu olması yüzünden koskoca maçın suçlusu ilan ediliyor

Hani Emre Kılınç 'tan bahsederken Emre Akbaba 'dan Yunus Akgün 'den bahsediliyor gibi forumda benim zoruma giden bu. Mesela geçen sene Emre Kılınç Belhanda / Gedson gibi adamlardan sonra maç başına en çok kilit pas veren oyuncumuzdu, yine Gedson 'dan sonra maç başına en çok adam geçen oyuncumuzdu hiç alışık olmadığı bir mevkide herhangi bir puan kaybından sonra Fatih Terim tarafından günah keçisi ilan edilip kesik yemesine rağmen 4 gol 4 asist ile oynadı

Alanya deplasmanında Fenerbahçe deplasmanında içeride Beşiktaş maçında yaptığı skorlar ortaya koyduğu oyun hiç konuşulmuyor ama Antalya maçında gördüğü kırmızı kart bugün bile konuşuluyor ne bileyim Ankaragücü karşısında kaçırdığı gol konuşuluyor

Şeye ben de katılıyorum reis çok basit ve saçma bir top kaybı yaptığı hiç olmaması gereken bir işti ama Emre Kılınç o kadar aptal bir oyuncu değil takım arkadaşlarından en ufak bir destek bir hareketlenme görmediği için orda topa 2. kere dokundu. Ben Sivas da izlediğim Emre Kılınç 'a inanıyorum özellikle sol kanat/forvet oynadığı zaman nice defans bloklarını çürüttüğünü de izledim eğer orta sahadan koparıp kanat oyuncusu olarak izlersek Kerem 'den de Barış Alper 'den de formayı alacağına inanıyorum

Biz hep Onyekuru/Rodrigues veya Bruma gibi kafayı gömüp yarınları yokmuşçasına koşan tek +sı hızı olan kara-oğlanları sol kanat izlemeye alıştığımız için Dünya üzerindeki tek kanat profilini o sanıyoruz

Hep hocadır zaten futbolcu çok çalıştı çabaladı.. bu ayrı bir dava krampon taşınması ayrı dava. ikisi farklı profilde oyuncu bu net.. krampon taşınacak bir durum da yok.. benzetmeleri marjinalleştirmeyelim..
Mostafa mohamed bir pivot santrafor sen bu adamı top almak için taa gerilere getiriyorsun en önemli özelliği olan kafa şutlarıni kullanma ihtimalini orta açmaktan aciz adamlar alarak yok ediyorsun bu adam 10 gol attı sakatlık kırmızı kart cezası falan derken ve Fenerbahçe maçında attığı gol ne kadar yüksek kalibreli bir golcü olduğunun net kanıtıdır

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Morutan ile alakalı çekincem fizik.Bizim ligde adam dövuyorlar, temposuz ama sert ligiz.Yoksa eleman tam buyuk takım topçusu.Buyuk takımda ileride oynayacak olan oyuncunun olmazsa olmaz özelliği dar alan becerisinin olmasıdır.
romanya ligi burdan daha sert bir lig. sana attığım maçı izledin mi
abartısız 30 40 faul yapıyorlar yarısı çok sert müdahaleler.

Bu herif Instagram'da bizim hesabin postunu begenmis. Alakamiz war mi acaba?

Grant Ward denince akla ilk gelen isim bile kendisi değil. Kalsın

Ward_Season_3.webp

bugün olmasa yarın, yarın olmazsa sonraki gün, o da olmazsa ondan sonraki gün takımımıza katılacaktır.
berkan’ın önümüzdeki sezon bizim formamızı giyeceğini anlamak için müneccim olmaya gerek yok.
o yüzden bence çok dert edilecek bir transfer değildir
Via gurrpegi

romanya ligi burdan daha sert bir lig. sana attığım maçı izledin mi
abartısız 30 40 faul yapıyorlar yarısı çok sert müdahaleler.

O zaman olumlu.En azından sertliğe alışkındır.Yoksa ben bizim ligin kalitesinin romanyadan fazla olduğuna falan inanmıyorum.

garry rodrigues'in çalım becerisi biraz daha iyi olanını bulmamız lazım sağ kanada

hücumda en sıkıntılı olduğumuz nokta dribling ve adam eksiltme.

böyle birini bulursak mostafa'nın performansı da artar.

eskilerden keita tam ihtiyacımız olan oyuncu tipi.

Şimdi kuruntu yapmak gibi olmasın da ben herkesin ilk 11 'e koşulsuz Kerem 'i yazmasına da karşıyım. Kerem 'i en fazla Eylül Ekim aylarına kadar ilk 11 olarak izleriz üst üste 5 maç ilk 11 oynasın en çok sövdüğümüz oyuncu Kerem olur

Bence çok aniden böyle bir ortama atılıyor, tamam artık çok genç değil oynaması tecrübe kazanması gerektiğine ben de inanıyorum da doğrudan ilk 11 'e atacağımız kadar iyi bir oyuncu mu emin değilim. Tabii inşallah beni yanıltır bakalım izleyip göreceğiz

Bence Çikıldau'ya tek başına güven olmaz. Sakatlığı var uyumu var osu var busu var. Hangi dizilişi oynarsak oynayalım, En az bir oyun kurucu ortasaha daha almamız lazım. Ya da Sağ açığı o meziyette birinden seçecekler. Morutan, Ghezzal tipi. İki Emre de bu rolü yansıtmıyor. Berkan'ın bu yönü var mı alıcı gözle izlemediğim için bilmiyorum.

Son olarak bu ön alan presi işini Fatih hocam ne zaman çözmeyi düşünüyor? Pas oyunlarında da ön baskı ve alan kapayıp hataya zorlama gerekiyor. Biz çoğunlukla topun arkasında bekliyoruz. Babel'in Arda'nın Feghouli'nin, Akbaba'nın yarımağaz yaptığı uyduruk baskı hiç birşeye yaramıyor. Böyle oyuncular etrafı tarafından taşınması gereken isimler. Tıpkı piesvi gibi 4'lü 5'li baskı uygulamalıyız. Zahavi'nin etrafında statik oyuncular olsa idi o da baskıya katılmayacaktı.(ilk golü hatırlayalım.) Bir sene önce Ömer Bayram geçen senede Gedson ile işin enerji ve rakibi ısırma kısmını çözmeye çalıştık. Bu yanlış, takım en arkadan başlayacak alan daraltma ve sıkıştırmayla en öne kadar belli bir senkron tutturup gruplar halinde rakibe basabilmeli. Arkada boşluk vereceğiz kaygısı bize yakışmıyor. Böyle yapmazsak hızlı tempolu akıcı oyun çıkmayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt