Benim umudum yok gucsuz zayif psv macinda orta sahada kaybettigi top benim tum umudumu sondurdu amator futbolcu uclu baski varken ileriye dogru kosuya baslamaz topa basip tac cizgisine dogru donse topu kaybetse dahi golu yemezdik tamam kendi mevki degil ama okadar basit top kaybedilmez
Yani o pozisyonda Emre Kılınç 'a sadece şey konusunda eleştirebilirim o baskıyı gördüğü anda tekte topu ayağından çıkarmaya top kaybı yapmamaya oynaması gerekiyordu ama adam orta saha değil çevre kontrolü, orta saha oynama alışkanlığı bambaşka bir iş. Emre Kılınç hayatı boyunca sol çizgiye yakın oynamış en fazla sırtında rakip bek oyuncusuyla mücadele etmiş ama hayatında hiç sırtında 2 orta saha ile mücadele etmemiş o pozisyonu oynamayı bilmeyen bir adam, zaten o topu alıp 2 kişi baskı yaparken tekte Kerem 'e atabilen adam Emre Kılınç değil De Bruyne oluyor
Orada asıl mesele takımımız maçın %90 'lık diliminde yaptığı gibi yine durduğu yerden topu alan arkadaşını izliyor, futbol artık böyle bir oyun değil durduğun yerde hareketsiz topu ileriye taşıyamazsın ki taşıyamıyoruz da zaten
Bana şu pozisyonu bir izah eder misin reis ? 2 Psv 'li oyuncu baskıya gelmiş 4 tanesi de adam adama oynuyor peki bizimkiler ne yapıyor ? rakibin arkasına saklanıyor. Emre Kılınç kime pas çıkarabilirdi ?
Ben günah keçisi ilan edildiğini düşünüyorum Emre Kılınç 'ın eğer bu pozisyon özelinde konuşuyorsak, Fatih Terim 'in takımı sahada rakibin arkasına saklanıp beklediği için Emre Kılınç geriye gelip pas kanalı olması "insiyatif" alan tek oyuncu olması yüzünden koskoca maçın suçlusu ilan ediliyor
Hani Emre Kılınç 'tan bahsederken Emre Akbaba 'dan Yunus Akgün 'den bahsediliyor gibi forumda benim zoruma giden bu. Mesela geçen sene Emre Kılınç Belhanda / Gedson gibi adamlardan sonra maç başına en çok kilit pas veren oyuncumuzdu, yine Gedson 'dan sonra maç başına en çok adam geçen oyuncumuzdu hiç alışık olmadığı bir mevkide herhangi bir puan kaybından sonra Fatih Terim tarafından günah keçisi ilan edilip kesik yemesine rağmen 4 gol 4 asist ile oynadı
Alanya deplasmanında Fenerbahçe deplasmanında içeride Beşiktaş maçında yaptığı skorlar ortaya koyduğu oyun hiç konuşulmuyor ama Antalya maçında gördüğü kırmızı kart bugün bile konuşuluyor ne bileyim Ankaragücü karşısında kaçırdığı gol konuşuluyor
Şeye ben de katılıyorum reis çok basit ve saçma bir top kaybı yaptığı hiç olmaması gereken bir işti ama Emre Kılınç o kadar aptal bir oyuncu değil takım arkadaşlarından en ufak bir destek bir hareketlenme görmediği için orda topa 2. kere dokundu. Ben Sivas da izlediğim Emre Kılınç 'a inanıyorum özellikle sol kanat/forvet oynadığı zaman nice defans bloklarını çürüttüğünü de izledim eğer orta sahadan koparıp kanat oyuncusu olarak izlersek Kerem 'den de Barış Alper 'den de formayı alacağına inanıyorum
Biz hep Onyekuru/Rodrigues veya Bruma gibi kafayı gömüp yarınları yokmuşçasına koşan tek +sı hızı olan kara-oğlanları sol kanat izlemeye alıştığımız için Dünya üzerindeki tek kanat profilini o sanıyoruz