Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FCSB Başkanı Gigi Becali: "Alexandru Cicaldau transferinden önce de bir kişi Darius Olaru için ne kadar istediğimi sordu, 10M€ dedim ve konu kapandı."

Bu adam manyak galiba kimi sorsalar 10 m diyo

Bizim için max sınır 8 milyon olmalı transferlerde.Şu bir gerçek ki oyuncu satamıyoruz, elbette sadece satmak için oyuncu alınmaz ama şu ekonomide ilk onu dusunmek lazım.O yuzden morutan için yazılan 12 milyonları falan vermemek lazım.Belki o paraları eder oyuncu ama biz veremeyiz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
FCSB Başkanı Gigi Becali: "Alexandru Cicaldau transferinden önce de bir kişi Darius Olaru için ne kadar istediğimi sordu, 10M€ dedim ve konu kapandı."

Bu adam manyak galiba kimi sorsalar 10 m diyo
Bu becaliler kac kisiyse hepsinden uzak durmak lzm. Morutandan da uzak durmak lzm. 2 gündür izliyorum 8-10 milyonluk adam dğl

5 Milyon dolar doğruysa Deinge yogunlasmak lzm. O bolgeyi saglama alırsak stoperlerde rahatlar bence.

Moderatör tarafında düzenlendi:
yav morutan bu sene kanatta oynamıyor bile

adamlar kanada yeni transfer yapmış.

biz niye ısrarla zorluyoruz.

Cicâldău nasıl Stanciu nın alternatifi oluyor, onu anlamış değilim. Birisi Box2Box 8(,5) öteki klasik 10

İkisi farklı tarz ve farklı mevkilerin oyuncuları.
Gedson işinden dolayı ben stanciu olabilir hala diye düşünüyorum çünkü cicaldau da mobil bir ofansif ağırlıklı çift yönlü orta saha gedson olmazsa stanciuyu da alıp cicaldauyu birsz geride oynatabiliriz

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu becaliler kac kisiyse hepsinden uzak durmak lzm. Morutandan da uzak durmak lzm. 2 gündür izliyorum 8-10 milyonluk adam dğl

5 Milyon dolar doğruysa Deinge yogunlasmak lzm. O bolgeyi saglama alırsak stoperlerde rahatlar bence.
60e3ebcdae298b5783b28fb5.webp

Gedson'u bonservisle bi şekilde takıma katabilirsek efsane olur.Ulan Benfica zaten bi sene sonra çıkartırsınız altyapıdan benzerini. Salın işte adamı.

Eger gazetecilerin dedigi " arada fazla fark yok" gercek bilgi ise hem Berkan hem Morutan alinir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt