Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 53.227
- 41.852
- 3.413
Aman bi yarali parmaga iseme isitan gun. Bizde tas gibi wonderkid yunus var. Ver 4-5 m al takimina
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar papaz topçuyu kimse idare edemez 3 ay sonra oynamayan sorun çıkartır.7bahcenin en güçlü tarafı kulübesi , adamlarda mesut çıkıyor Pelkas giriyor , ozan cikiyor gustavo giriyor , irfan çıkıyor mhy giriyor Valencia çıkıyor thiam giriyor Caner çıkıyor novak giriyor...
Bizim geçen sene klube rezaletti , 1 takımda gedson çıkıp yerine Ömer Bayram girer mi Allah aşkına ? ,
5 değişikliğin hala geçerli olduğu ligimizden çıkanların yerine girenlerin de kalitesi çok önemli maalesef
Fatih Karagümrük, Trabzonspor'un U-19 takımında forma giyen Emir Yazıcı ile anlaştı. 19 yaşındaki stoper Karagümrük için sağlık kontrolünden geçti.
Gedson yoksa 6 ya gustavoyu 10 numarayı Pelkasi isterimFenerbahce nin kadrosundan kac kişiyi takımımıza mutlaka isteriz bizde olsaydı ceske deriz biraz İrfan can onun dısında var mıdır? Yaşlılar ordusu
Solak olan elemansa bu Ts niye vermiş
Edildi, Manchester falan istemişti zamanındaBişey sormak istiyorum , muslerayi hic herhangi bir büyük Avrupa klubunden iyi bir paraya bizden talep edildi mi ?
Musleranin 1 üst seviyeye cikamama sebebi nedir sizce ?
bizden kazandığı maaşBişey sormak istiyorum , muslerayi hic herhangi bir büyük Avrupa klubunden iyi bir paraya bizden talep edildi mi ?
Bişey sormak istiyorum , muslerayi hic herhangi bir büyük Avrupa klubunden iyi bir paraya bizden talep edildi mi ?