Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera berbat bir maç çıkardı hatta belki tanımadığımız biri olsa maçı sattı derdim ama Muslerayı bir maçla gömen çok kişi gördüm, toparlar kendini. Şimdi "futbolu bıraksın, satılsın" diyenlerde form tutması sonrası "muslera ya şampiyon yapacak" der.
Ben Rizeye,Adana'ya 2 kurtarış yapınca"aauv"diye sevinenlerden
_ olmayacagım_...

Donnaruma tatil yapmadan Avrupa kupası oynadı.Kalecinin iyi oynaması için tatil gereklimi sizce?yoksa ironimi;D
Gorusunuze saygim var. Muslera kotu kaleci değil bence. Milli takımda oynayıp geldi. Olabilir bu mantıkla nasıl genç oyuncuları yetistirecegiz peki böyle hemen silerek mi hocam.

1 klüp başkani cebinden çıkarıp 30 milyonu kulubun kasasına direkt koyabiliyor mu kanunen ? Yani bu TFF limitine eklenebilyor mu

tüm gece konusmuşlar vay vay vay

2m+fatih terim verelim morutan'a, bitsin iş

eminim becali ile çalışmayı kendisi de ister, romanya'nın altını üstüne getirirler 1 haftada

Morutan-Gedson yılan hikayesine döndü. Her sene takılıp kalıyoz illaki 1-2 isme. Gedson için değer herşeye ama kardeşim Benfica ya verir ya vermez adamı ortası yokki, bunun belkisi mi olur
Bence gene ismi cikmayan birileri gelecek. Nezaman bi transfer böyle cok uzasa (gedson,berkan) ya kazik yiyoruz ya o transfer bitmiyor

Ben yıllardır yüksek maaşından hayıflanıyorum, hakediyor falan lafları da gerçekçi değil. Son yıllarda sadece ligde iş yapıyoruz, 10 maç kazansak Muslera'nın maaşını ödemeye yetmiyorken bu şartlarda bir kaleciye yüksek maaş vermenin de manası yok.

Muslera maliyet anlamında hep çok pahalı bir kaleci oldu, her sene ŞL oynamadığımız sürece bizim bu maaşları kaldırma ihtimalimiz yok, 300-500 bin euroya oynayan sayısız kaleci çok iyi iş yaptı Avrupa'da son dönemde.

Muslera'nın net bir kötülüğü de yıllarca savunma kurgusuna doğru düzgün önem vermedik o var diye, lider özellikli stoperler getirmedik, bekler genelde hep ofansif oldu, durumu fayda/maliyet ekseninde değerlendirmek gerekiyor.

Maaşını 2.5'a düşürdüğünde de bunları söyledim 10 senede 40 milyon euro maaş vermişiz, 1 milyon euro nete oynasa çok mu kaybederdi yani, o maaşı anca Körfez ülkelerinde kazanabilir şu an. Ülkesine dönse 100 bin euro verirler.
Şampiyon yaptığı sezonlar var. Geçen sezon da şampiyonluk yarışına girdiysek muslera nın katkısı da var. Bu sene psv maçında kötü olabilir ama psv ile maç yaptıysak bunda da muslera nın katkısı çok.

Bu forum iflah olmaz. Adamlar tek maçla Nando'yu asıyor yahu. İllallah ettirdiniz adamı. Yok ben muslerasporlu değil Galatasaraylıyım, yok ben terimsporlu değil Galatasaraylıyım. Evet arkadaşlar en mükemmel en iyi taraftar sizsiniz. Bir yakamızdan düşün. İnsan bu derece nankör olmaz hadi yerine adam koy desen onu da yapamaz. Bir bitmediniz.

Muslera için forumda gereksiz bir algı var. Muslera Avrupa’daki birçok takımın kalecisinden iyi. Hatalı gol yemesi mutlaka olacaktır. Ama 10 senede kazandırdığı maç sayısı çok fazla. Çok uzağa gitmeye gerek yok geçen sene Kadıköy performansını bile yapabilecek kaleci çok az. Ya da Süper Final zamanı kazanılan şampiyonlukta yaptıkları. Fatih gibi kalecilerle Zapata gibi karpuzcularla Leo Franco gibi gözü görmeyen kalecilerle oynamak müstehak size
Bu mantığa da hastayım ha, 3.5 milyon euro neti sanki Zapata ile Franco'ya veriyordun.

Maignan 1 milyon euro bonservis 300 bin euro maaşla alınmış, Fransa şampiyonunda kaleciydi, 13 milyon euroya Milan'a gitti bu yaz.

Kötü örnek üzerinden hiç bir durum yorumlanamaz.

7bahcenin en güçlü tarafı kulübesi , adamlarda mesut çıkıyor Pelkas giriyor , ozan cikiyor gustavo giriyor , irfan çıkıyor mhy giriyor Valencia çıkıyor thiam giriyor Caner çıkıyor novak giriyor...

Bizim geçen sene klube rezaletti , 1 takımda gedson çıkıp yerine Ömer Bayram girer mi Allah aşkına ? ,

5 değişikliğin hala geçerli olduğu ligimizden çıkanların yerine girenlerin de kalitesi çok önemli maalesef
Şu kalın harflerle alıntıladığım kişilerin bir tanesini kulübümde istemem. Rotasyon için iyi isimler falan da demeyin 4 kişinin 3’ünün adı bizimle geçti istemediniz. Bu sene bir performansları da yok. Çöpü çöplerle övmeyin artık

Herkes mostafayı gözden çıkarmış bakıyorumda bizden yetiştirici falan olmaz
Bu ekonomik şartlarla bu anlayış mümkün değil olmaz. Gelsin deneyelim 3-5 ay, en ufak form düşüşünde at çöpe. Sonra git yenisini al, 3-5 ay oynat formu düşerse at çöpe. At hırsızı Sergen Larin gibi bir çöpten 20 gol katkısı alıyor. Nsakala gibi bir çöple sezonu bitiriyor. Ersin gibi acemi bir kaleciyle oynuyor. Orta sahada Arabistan'dan gelmiş Josef, 50 yaşına merdiven dayamış Atiba'yla oynuyor. Gökhan Töre gibi bir çöpten bile yeri geldiğinde verim alıyorlar ve şampiyon oluyorlar. Mustafa geldiğinde kapasitesini gösterdi. Fiziği lige uyumlu, hızlı değil ama yavaş da değil, tekniği kötü değil, şutu var, kafası var. Yani biz bu adamdan verim almak zorundayız. Potansiyeli olmayan adamları tutmaya gerek yok ama Mustafa potansiyelini gösterdi.

Şampiyon yaptığı sezonlar var. Geçen sezon da şampiyonluk yarışına girdiysek muslera nın katkısı da var. Bu sene psv maçında kötü olabilir ama psv ile maç yaptıysak bunda da muslera nın katkısı çok.

3.5 milyon euro maaş alıp 4 ay oynadı sakatlığından dolayı, ilk devreye göre daha kötü defansif performans gösterdik.

Ezbere yorumlarla gelmeyin bana.

Altay geçen sene kaç maç aldırdı Fener'e ona bakarsan, maaşı da 500 bin euro.

10 maç kazansak aldığı maaşı karşılamıyor diyorum hala hikaye anlatıyorsunuz bana.

Muslera Turkiye'de 21.yuzyilin en basarili kalecisi. Yakaladigimiz butun basarilarda direkt katkisi var. Kurtardigi mac cok oldu. He sozlesme uzatilmamaliydi bence. Artik yaslanmis ve performans olarak dusus donemine girmis bir kaleci ve maasi asiri yuksek. 1 milyon euro'ya kalacaksa 2 yil teklif edilmeliydi, kabul etmiyorsa sen sag ben selamet.

Ben yıllardır yüksek maaşından hayıflanıyorum, hakediyor falan lafları da gerçekçi değil. Son yıllarda sadece ligde iş yapıyoruz, 10 maç kazansak Muslera'nın maaşını ödemeye yetmiyorken bu şartlarda bir kaleciye yüksek maaş vermenin de manası yok.

Muslera maliyet anlamında hep çok pahalı bir kaleci oldu, her sene ŞL oynamadığımız sürece bizim bu maaşları kaldırma ihtimalimiz yok, 300-500 bin euroya oynayan sayısız kaleci çok iyi iş yaptı Avrupa'da son dönemde.

Muslera'nın net bir kötülüğü de yıllarca savunma kurgusuna doğru düzgün önem vermedik o var diye, lider özellikli stoperler getirmedik, bekler genelde hep ofansif oldu, durumu fayda/maliyet ekseninde değerlendirmek gerekiyor.

Maaşını 2.5'a düşürdüğünde de bunları söyledim 10 senede 40 milyon euro maaş vermişiz, 1 milyon euro nete oynasa çok mu kaybederdi yani, o maaşı anca Körfez ülkelerinde kazanabilir şu an. Ülkesine dönse 100 bin euro verirler.
Son cümlene katılmıyor. Ancak maaş konusunda ben de hep söyledim sadece muslera değil bizdeki hiç bir oyuncu hak ettiğini kazanmıyor hep fazla hatta çok çok fazla kazanıyor.

Bu mantığa da hastayım ha, 3.5 milyon euro neti sanki Zapata ile Franco'ya veriyordun.

Maignan 1 milyon euro bonservis 300 bin euro maaşla alınmış, Fransa şampiyonunda kaleciydi, 13 milyon euroya Milan'a gitti bu yaz.

Kötü örnek üzerinden hiç bir durum yorumlanamaz.
Abi burada Muslera’nın maaşını konuşacaksak konu tamamen yönetimlerin hatası. Bizim bu zamana kadar tüm mevkilerde zaten yaşadığımız en büyük sorun maaşlar değil mi ? 3.5-4’lere o kadar çok alıştırdık ki topçuları takım içi ortalama maaşı normalin üstüne çıkarttık. Başarı endeksli sözleşmeler yerine böyle sözleşmeleri yapan yönetimlerimizin hatası.

Aslında bu da ilginç irdelenmesi gereken bir konu..

1 ülkede belirli bir mevkide çok iyi futbolcular cikarilabiliyorken , diğer mevkilerden neden oyuncu çıkmaz ?

Kalecilerimiz çok iyi diyoruz , Uğurcan Altay , erce Mert gunok...

Çok iyi kaleci çıkarmamız tesadüf mü yoksa bu bı ekol haline mi geldi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt