Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine herkes hakli,kime hak verecegimi şaşırıyorum 😮

Bu forum iflah olmaz. Adamlar tek maçla Nando'yu asıyor yahu. İllallah ettirdiniz adamı. Yok ben muslerasporlu değil Galatasaraylıyım, yok ben terimsporlu değil Galatasaraylıyım. Evet arkadaşlar en mükemmel en iyi taraftar sizsiniz. Bir yakamızdan düşün. İnsan bu derece nankör olmaz hadi yerine adam koy desen onu da yapamaz. Bir bitmediniz.
Bu kadar sinirlenmeye gerek yok kaleci yüzünden ben Takımımı düşünüyorum nankör değilim,Asıl nankörlük" kaybedince banane ne olursa olsun " diyendir

Fenerbahce nin kadrosundan kac kişiyi takımımıza mutlaka isteriz bizde olsaydı ceske deriz biraz İrfan can onun dısında var mıdır? Yaşlılar ordusu
Altay öncelikli. 10 senedir burda yazıyorum en iyi yerli kaleciyi alıp kaleye koymalıyız, yabancı kalecimiz ne kadar iyi olursa olsun sözleşme uzatmamalıyız diye, diye dilimde tüy bitti.

Her sene yabancı kuralı tartışılan bir ülkede bi türlü bu kritik hamleyi yapmadık. Bu yapılsaydı yani kalecimiz ve onun yedeği Türk olsaydı Rıdvan şeytanı bu milli marş yaygarasını yapamayacaktı ve bugün bununla uğraşıyor olmayacaktık.

Şu kulübü buradan bir gurup renkdaş seçilip yönetse bu durumlarda olmazdık. Sürekli hep aynı saçma hataların yapılışını izliyoruz. Yazık.

Abi burada Muslera’nın maaşını konuşacaksak konu tamamen yönetimlerin hatası. Bizim bu zamana kadar tüm mevkilerde zaten yaşadığımız en büyük sorun maaşlar değil mi ? 3.5-4’lere o kadar çok alıştırdık ki topçuları takım içi ortalama maaşı normalin üstüne çıkarttık. Başarı endeksli sözleşmeler yerine böyle sözleşmeleri yapan yönetimlerimizin hatası.

Muslerayla ilgili tek sorun maaşı zaten, şu anda kalmasında da sakınca yok ama euro su gibi artıyorken 3 senelik % 40 vergili o sözleşmenin altına girilmez. Neyse zamanla daha iyi anlaşıalcak söylediğim durum.

Kulüplerin batma noktasına gelme sebebi de maaşlar, buna son verilmediği sürece de batmaya devam edecekler.

Bu forum iflah olmaz. Adamlar tek maçla Nando'yu asıyor yahu. İllallah ettirdiniz adamı. Yok ben muslerasporlu değil Galatasaraylıyım, yok ben terimsporlu değil Galatasaraylıyım. Evet arkadaşlar en mükemmel en iyi taraftar sizsiniz. Bir yakamızdan düşün. İnsan bu derece nankör olmaz hadi yerine adam koy desen onu da yapamaz. Bir bitmediniz.
altay örnekleri falan çok saçma. altay maç kazandırır muslera şampiyonluk. altay 500 bin 1m euro kazanarak şampiyon yapsın işte o zaman tartışırız muslerayla.

3.5 milyon euro maaş alıp 4 ay oynadı sakatlığından dolayı, ilk devreye göre daha kötü defansif performans gösterdik.

Ezbere yorumlarla gelmeyin bana.

Altay geçen sene kaç maç aldırdı Fener'e ona bakarsan, maaşı da 500 bin euro.

10 maç kazansak aldığı maaşı karşılamıyor diyorum hala hikaye anlatıyorsunuz bana.
Arkadaş şampiyon oldurduğunda aldığı paranın çok daha fazlasını kazandırıyor ya da şampiyonlar ligine soktuğunda. Geçen sene 4 ay oynadıysa da Galatasaray için ayağını kırdı da oynamadı.
Elbet muslera nın da miyadı dolacak yerine biri gelecek ama bugüne kadar aldığı paranın hakkını veren ender kişilerden olmuştur. Tek maçla iti deliğine sokmaya gerek yok.

Fenerbahce nin kadrosundan kac kişiyi takımımıza mutlaka isteriz bizde olsaydı ceske deriz biraz İrfan can onun dısında var mıdır? Yaşlılar ordusu

szalai --> para kazandırır illa ki
irfan
yabancı sınırından dolayı malesef ozan, hiçte beğenmem oyununu ama mecbur
kaleci altay
pelkas
bunlar dışında kim var bunlarda ya başka yok herhalde

Muslerayla ilgili tek sorun maaşı zaten, şu anda kalmasında da sakınca yok ama euro su gibi artıyorken 3 senelik % 40 vergili o sözleşmenin altına girilmez. Neyse zamanla daha iyi anlaşıalcak söylediğim durum.

Kulüplerin batma noktasına gelme sebebi de maaşlar, buna son verilmediği sürece de batmaya devam edecekler.
Abi maaş konusunda kesinlikle katılıyorum ben sana. Benim demek istediğim son 20 senede Tafarrel, Mondi, Muslera. Bu üç isimden başka kaleye geçtiğinde tedirgin olmadığımız bir isim yok. Forumdakiler o kadar çok gereksiz yerlerden vurmuşlar ki Muslera sanki her maç hatalı gol yiyor her maç pas hatası yapıyor. Maaş konusundan zaten herkes rahatsız ama adamın performansını da kötülemek mantıklı gelmiyor.

Adam Uruguay milli takımının da kalecisi aynı zamanda. Şimdi kalede yerli bir kaleci olsa ve muslera ile ilgileniyor olsa videosunu izleyip muslera yı kesinlikle almalıyız diye dolanırsınız ortada... :)
Ben buna katılmıyorum bir önceki mesajda sebebini uzunca yazdım. Kalecimiz hata yapsa da Türk olmalı çünkü yerli kuralı hersene başımızın üstünde demoklesin kılıcı gibi sallanıyor. Malesef böyle ciddiyetsizce yönetilen bir federasyonun olduğu ülkede bu şart.

Abi maaş konusunda kesinlikle katılıyorum ben sana. Benim demek istediğim son 20 senede Tafarrel, Mondi, Muslera. Bu üç isimden başka kaleye geçtiğinde tedirgin olmadığımız bir isim yok. Forumdakiler o kadar çok gereksiz yerlerden vurmuşlar ki Muslera sanki her maç hatalı gol yiyor her maç pas hatası yapıyor. Maaş konusundan zaten herkes rahatsız ama adamın performansını da kötülemek mantıklı gelmiyor.
maaştan da ziyade her sene kademeli düşecek olan yabancı sınırı çok büyük problem malesef, yabancı hakkını kaleden yana kullanmak pek mantıklı gelmiyor bana

Arkadaşlar bir şeylerin sorgulanması niye zorunuza gidiyor , Muslera babanızın oğlu mu ? Sanki biz geçmişte yaptıklarını unuttuk bir siz hatırlıyorsunuz. Kurun durumu ortadayken böyle vefa temalı mesajların hiç bir mantığı yok . Bu maaşa itiraz etmenin de Muslera'yı sevip sevmemekle ilgisi yok.

Arkadaş şampiyon oldurduğunda aldığı paranın çok daha fazlasını kazandırıyor ya da şampiyonlar ligine soktuğunda. Geçen sene 4 ay oynadıysa da Galatasaray için ayağını kırdı da oynamadı.
Elbet muslera nın da miyadı dolacak yerine biri gelecek ama bugüne kadar aldığı paranın hakkını veren ender kişilerden olmuştur. Tek maçla iti deliğine sokmaya gerek yok.

Kim tek maçla itin deliğine sokmuş, benim yazdığım yorumla senin söylediklerinin alakası dahi yok gelmiş ahkam kesiyorsun.

Şampiyonlukların da hiç biri tek başına Muslera'ya mal edilemez, 2015'te ön plandaydı son iki şampiyonlukta ilk devreler de ortalamanın altında oynadı sürekli.

Dünya'nın hiç bir yerinde bizde kazanacağı paraları kazanamayacak adam, işiniz gücünüz romantiklik ve boş muhabbet. 2 sene sonra euro 15 vergi de % 50 olduğunda görücem ne kadar büyük Galatasaraylı olduğunu, bakalım sözleşmesini bırakıp gidecek mi.

Bizim taraftar kadar nankör kimse dünyada yoktur net

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

FB , volkan Demirel'e 7-8 sene kaleyi teslim etti. O ayi çok mu iyi kaleciydi hayir ama maaşı ne kadardi bilinmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt