- 2 Temmuz 2011
- 140.022
- 60.152
- 5.628
Yine herkes hakli,kime hak verecegimi şaşırıyorum 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadar sinirlenmeye gerek yok kaleci yüzünden ben Takımımı düşünüyorum nankör değilim,Asıl nankörlük" kaybedince banane ne olursa olsun " diyendirBu forum iflah olmaz. Adamlar tek maçla Nando'yu asıyor yahu. İllallah ettirdiniz adamı. Yok ben muslerasporlu değil Galatasaraylıyım, yok ben terimsporlu değil Galatasaraylıyım. Evet arkadaşlar en mükemmel en iyi taraftar sizsiniz. Bir yakamızdan düşün. İnsan bu derece nankör olmaz hadi yerine adam koy desen onu da yapamaz. Bir bitmediniz.
Keske onlar gibi ekonomi ve marka gucumuz de olsa da dedigini yapip hemen yerini doldurabilsek. Gomisi gönderdik yerini doldurmadan sezonu bitirdikReal Madrid gibi olacaksin. Vadesi dolani kim olduguna bakmadan yollayacaksin.
like at geç ben öyle yapıyorumYine herkes hakli,kime hak verecegimi şaşırıyorum![]()

Altay öncelikli. 10 senedir burda yazıyorum en iyi yerli kaleciyi alıp kaleye koymalıyız, yabancı kalecimiz ne kadar iyi olursa olsun sözleşme uzatmamalıyız diye, diye dilimde tüy bitti.Fenerbahce nin kadrosundan kac kişiyi takımımıza mutlaka isteriz bizde olsaydı ceske deriz biraz İrfan can onun dısında var mıdır? Yaşlılar ordusu
Abi burada Muslera’nın maaşını konuşacaksak konu tamamen yönetimlerin hatası. Bizim bu zamana kadar tüm mevkilerde zaten yaşadığımız en büyük sorun maaşlar değil mi ? 3.5-4’lere o kadar çok alıştırdık ki topçuları takım içi ortalama maaşı normalin üstüne çıkarttık. Başarı endeksli sözleşmeler yerine böyle sözleşmeleri yapan yönetimlerimizin hatası.
Aynen öyle hic gecirdigi sakatliklari konusmazlar. 2-3 mac kötu oynayinca almayalim bonservisi denir. Ondan sonra biz niye genc oyuncu bulup parlatip satamiyoruz denirHerkes mostafayı gözden çıkarmış bakıyorumda bizden yetiştirici falan olmaz
altay örnekleri falan çok saçma. altay maç kazandırır muslera şampiyonluk. altay 500 bin 1m euro kazanarak şampiyon yapsın işte o zaman tartışırız muslerayla.Bu forum iflah olmaz. Adamlar tek maçla Nando'yu asıyor yahu. İllallah ettirdiniz adamı. Yok ben muslerasporlu değil Galatasaraylıyım, yok ben terimsporlu değil Galatasaraylıyım. Evet arkadaşlar en mükemmel en iyi taraftar sizsiniz. Bir yakamızdan düşün. İnsan bu derece nankör olmaz hadi yerine adam koy desen onu da yapamaz. Bir bitmediniz.
Arkadaş şampiyon oldurduğunda aldığı paranın çok daha fazlasını kazandırıyor ya da şampiyonlar ligine soktuğunda. Geçen sene 4 ay oynadıysa da Galatasaray için ayağını kırdı da oynamadı.3.5 milyon euro maaş alıp 4 ay oynadı sakatlığından dolayı, ilk devreye göre daha kötü defansif performans gösterdik.
Ezbere yorumlarla gelmeyin bana.
Altay geçen sene kaç maç aldırdı Fener'e ona bakarsan, maaşı da 500 bin euro.
10 maç kazansak aldığı maaşı karşılamıyor diyorum hala hikaye anlatıyorsunuz bana.
Toplam kac mac kotu oynadi? Simdi bu oldu 3mu? Iste bu kadar sabirimiz var bizim. Ondan sonra niye genc almiyoruz yada biz niye yestirmiyoruz?Herkes mostafayı gözden çıkarmış bakıyorumda bizden yetiştirici falan olmaz
Fenerbahce nin kadrosundan kac kişiyi takımımıza mutlaka isteriz bizde olsaydı ceske deriz biraz İrfan can onun dısında var mıdır? Yaşlılar ordusu
Abi maaş konusunda kesinlikle katılıyorum ben sana. Benim demek istediğim son 20 senede Tafarrel, Mondi, Muslera. Bu üç isimden başka kaleye geçtiğinde tedirgin olmadığımız bir isim yok. Forumdakiler o kadar çok gereksiz yerlerden vurmuşlar ki Muslera sanki her maç hatalı gol yiyor her maç pas hatası yapıyor. Maaş konusundan zaten herkes rahatsız ama adamın performansını da kötülemek mantıklı gelmiyor.Muslerayla ilgili tek sorun maaşı zaten, şu anda kalmasında da sakınca yok ama euro su gibi artıyorken 3 senelik % 40 vergili o sözleşmenin altına girilmez. Neyse zamanla daha iyi anlaşıalcak söylediğim durum.
Kulüplerin batma noktasına gelme sebebi de maaşlar, buna son verilmediği sürece de batmaya devam edecekler.
Ben buna katılmıyorum bir önceki mesajda sebebini uzunca yazdım. Kalecimiz hata yapsa da Türk olmalı çünkü yerli kuralı hersene başımızın üstünde demoklesin kılıcı gibi sallanıyor. Malesef böyle ciddiyetsizce yönetilen bir federasyonun olduğu ülkede bu şart.Adam Uruguay milli takımının da kalecisi aynı zamanda. Şimdi kalede yerli bir kaleci olsa ve muslera ile ilgileniyor olsa videosunu izleyip muslera yı kesinlikle almalıyız diye dolanırsınız ortada...![]()
maaştan da ziyade her sene kademeli düşecek olan yabancı sınırı çok büyük problem malesef, yabancı hakkını kaleden yana kullanmak pek mantıklı gelmiyor banaAbi maaş konusunda kesinlikle katılıyorum ben sana. Benim demek istediğim son 20 senede Tafarrel, Mondi, Muslera. Bu üç isimden başka kaleye geçtiğinde tedirgin olmadığımız bir isim yok. Forumdakiler o kadar çok gereksiz yerlerden vurmuşlar ki Muslera sanki her maç hatalı gol yiyor her maç pas hatası yapıyor. Maaş konusundan zaten herkes rahatsız ama adamın performansını da kötülemek mantıklı gelmiyor.
Arkadaş şampiyon oldurduğunda aldığı paranın çok daha fazlasını kazandırıyor ya da şampiyonlar ligine soktuğunda. Geçen sene 4 ay oynadıysa da Galatasaray için ayağını kırdı da oynamadı.
Elbet muslera nın da miyadı dolacak yerine biri gelecek ama bugüne kadar aldığı paranın hakkını veren ender kişilerden olmuştur. Tek maçla iti deliğine sokmaya gerek yok.