Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera'nın performansına vefa gösterebilecek durumdayız, hatalı goller de yiyor, yiyebilir ben işin burasında zaten değilim.

Oyuncu değişimi konusunda da çok başarısız olduğumuz için geçişlerde bunları yaşıyoruz, çokça genç kaleci ucuz bedellere giderken biz arkalarından baktık en basiti geçen sene İrfan Can Eğribayat alınmadı ve şu an 3 misline çıktı değeri, alternatif oluşturmadığımız sürece sözleşmesi bittiğinde de benzer durumları yaşayacağız.
Biz irfan can eğribayatı çok rahat alırdık. Adana celil Yüksel fiyatına sattı irfanı. Takas teklif etsek alırdık.

Dün trt sporda Fırat diye bir adam " Muhammed Mustafa iyi golcü ama çok iyi bir futbolcu mu , bilemiyorum çünkü ceza sahası içi golcüsü , ceza sahası dışında pres gücü düşük ve takıma katkısı düşük " diye eleştirdi..

Donakaldim.

Kronik sakat Lemina Nice transfer olmuş.Orada her sezon 40 maça çıkar.
1627379979442.webp

Kardeşim vefa tek taraflı mı olur, ekonomi kötü ülke belli bu muslera denen adam 10 senedir burda ve Türkiye'nin nasıl battığını görmüş olması lazım ki kendi zengin olurken farkında olamayabilir neyse burda kaç senedir ev hissettiren, nice başarılar yaşatan Gs'ye vefayı kendisi yapması gerekirken biz niye yüksek maaş verip evlat dedigimiz adama bu zor zamanda hala yüksek maaş bayılıyoruz.
Soruna yanlış yerden bakılıyor.

Maaşlara mı takılıyorsun? 10 senedir bu adam sayesinde 2 yıla 1 kaleci için bonservis ödenmiyor. 10 milyon verip ne olacağı belli olmayan adam alalım ama yıllardır çizgisi belli kaleciye para vermeyelim. :)
Ayrıca adamın maaşı 3.5 değil 2.5 milyon.

Geçen sene maaşı 3.5 muydu 2.5 muydu araştırıp bakarsan hangimizin haklı olduğunu görürsün, bir şeyi yazıyorsam bilerek yazıyorum. Hatta 3.5+vergi diyeyim zira 2.5luk sözleşmedeki vergi % 40 olduğu için 3.5luktan çok farkı yok eğer % 20lik kısmı Muslera kendisi ödemiyorsa.

Maaşlara da takılıyorum evet o maaşlar yüzünden FFP cezası yedik, o maaşlar yüzünden bugün 2 milyar borç var, o maaşlar yüzünden her sezon farklı bölge boş sezona giriyoruz. Şampiyon olmuşuz, ŞL'ye gitmişiz ona rağmen borç 10 katına çıkmış 10 senede, bununla övünecekseniz istediğiniz kadar övünün.

Dün trt sporda Fırat diye bir adam " Muhammed Mustafa iyi golcü ama çok iyi bir futbolcu mu , bilemiyorum çünkü ceza sahası içi golcüsü , ceza sahası dışında pres gücü düşük ve takıma katkısı düşük " diye eleştirdi..

Donakaldim.

doğru demiş

Bence Muslera'nın maddi yönden eleştirilecek bir yanı yok, Cana'nın bonservisini aldığımız bedelden sayarsak toplamda 12-13 milyon euro gibi bir para verdik. Bizim için acayip fazla bu para. Maaşı da hep yüksekti. Yalnız 10 senedir(sakatlandığı süreç hariç) bir kere bile kaleye bakıp da buraya adam lazım demedik. Keşke her yatırımımızın böyle verimliliği ve sürekliliği olsa.

İlla ki teklif de gelmiştir kendisine ancak zaten 13 milyon verdiğimiz yerde bu adamı satmamız için ya Muslera'nın gitmek istemesi gerekiyordu ya da bu parayı çıkarabileceğimiz bir bonservis teklif edilmeliydi(20 civarı). İkisi de olmadığı için takımımızda kaldı. Genelde de çok iyi bir performans aldık.

Genel iyi oyununun yanında ekstrem performanslar verdiği periyotları da az değil. Özellikle 14/15 şampiyonluğunda ben bir numaraya Nando'ya yazarım.

Real Madrid'e 4 ŞL, 4 şampiyonluk aldıran Ramos bu sene normalden fazla maç kaçırdı ve maaşı yüksek diye gönderildi hem de ellerinde doğru düzgün stoper yokken.

Vefa falan geçin bunları.
Ercan Taner in bizim avrupada attığımız golden sonra "işte bu işte bu" diye bağırması aklıma geldi :cry::emrah::sarıkalp::kırmızıkalp:

Donakaldim.
Demekki kuşlara bi daha saplaması gerekiyormuş ceza sahası dışından

Donakaldim.
ceza sahası dışındak köklemeye de müsait dese daha dogru olurmuş

el öpen, magazin programlarının vazgeçilmezi arda'ya vefa, cimbombomun cocugu olan fb ile günlerce görüşüp alanyaya para kazandırmaya calısan akbaba'ya vefa, havai fişekçi omar'a vefa, bunlardan once yan pas selcuk'a 2 sene top oynadı diye vefa, kulübün efsanesi diye formsuz hocaya vefa "çok daha az bi maaş almalıydı eğer devam edilecekse"

sonra niye batıyoruz :crushed:
Kimseye vefa gosterilmemeli profesyonellikle alakasi olmayan birsey bu. Basarisiz olan sepetlenmeli. Saydigin futbolcular ve ozellikle Terim son derece basarisiz, yetersiz ve formsuzlar. Hicbiri ile devam edilmemeliydi.

Muslera ise hak ettigi 1 milyon euro civarina anlasilirsa kalmaliydi, yoksa onunla da yollar ayrilmaliydi. Sahsen dusuncem bu yonde.

Kardeşim vefa tek taraflı mı olur, ekonomi kötü ülke belli bu muslera denen adam 10 senedir burda ve Türkiye'nin nasıl battığını görmüş olması lazım ki kendi zengin olurken farkında olamayabilir neyse burda kaç senedir ev hissettiren, nice başarılar yaşatan Gs'ye vefayı kendisi yapması gerekirken biz niye yüksek maaş verip evlat dedigimiz adama bu zor zamanda hala yüksek maaş bayılıyoruz.
Soruna yanlış yerden bakılıyor.
Linç yemek mi istiyorsun musleraya laf edeni taşlıyorlar burada

Real Madrid'e 4 ŞL, 4 şampiyonluk aldıran Ramos bu sene normalden fazla maç kaçırdı ve maaşı yüksek diye gönderildi hem de ellerinde doğru düzgün stoper yokken.

Vefa falan geçin bunları.
Admirim simdi kizacaksin ama adamlar cat cat 2 tane 50m luk stoper alma ihtimali ve ekonomik gucu var. Biz göndersek muhtemelen koray avciyla devam ederiz. Yani demek istedigini anliyorum ama basimidakilere guvenmiyorum..

Bu ekonomik şartlarla bu anlayış mümkün değil olmaz. Gelsin deneyelim 3-5 ay, en ufak form düşüşünde at çöpe. Sonra git yenisini al, 3-5 ay oynat formu düşerse at çöpe. At hırsızı Sergen Larin gibi bir çöpten 20 gol katkısı alıyor. Nsakala gibi bir çöple sezonu bitiriyor. Ersin gibi acemi bir kaleciyle oynuyor. Orta sahada Arabistan'dan gelmiş Josef, 50 yaşına merdiven dayamış Atiba'yla oynuyor. Gökhan Töre gibi bir çöpten bile yeri geldiğinde verim alıyorlar ve şampiyon oluyorlar. Mustafa geldiğinde kapasitesini gösterdi. Fiziği lige uyumlu, hızlı değil ama yavaş da değil, tekniği kötü değil, şutu var, kafası var. Yani biz bu adamdan verim almak zorundayız. Potansiyeli olmayan adamları tutmaya gerek yok ama Mustafa potansiyelini gösterdi.
Hadi zayıf takımlarla oynasa neyse dicem herif gelir gelmez alanyaya fenere karşı oynadı yav

Yine isim vermeden karşıdakine saydıran üyeler türemiş. Bak alıntı yapar sizi rencide ederim adamın sabrını taşırmayın. Önce bir okuduğunuzu anlayın sonra fikre katılmıyorsanız saygı içinde kendinizinkini yazın. Karşınızdakini aşağılamaya kalkmayın.

Muslera Altaydan iyi kalecidir aksini iddia eden de yok. Ama ülkemizdeki kural belirsizliğinin aleyhimize silah gibi kullanılıyor olması kalecinin Türk olmasını zorunlu kılıyor. En iyi yerli kalecinin de Altay olması sebebiyle Altay'ı istemek mantıklı bir zihnin ulaştığı doğal bir sonuçtur.

Ayrıca evet Muslera yaptığı saçma sapan hatalarla zaten zor olan turu mucizelere bırakmış ve bir avuç inciri berbat etmiştir. Ayrıca evet kendisi dünyanın bu yaşta en çok kazanan ikinci kalecisidir. Altay'dan iyi olması bu gerçekleri değiştirmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt